Mining yapmak günah mı?

Zerisez

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben bir video izledim, video 1 yıl önce paylaşılmış ve videoda kripto paranın şu an haram olduğu ancak önümüzdeki yıllar devletler vs. kripto paralarla ticaret yapılırsa helal olabileceğini söyledi ve şu an bazı devletler kripto paralarla ticaret yapıyor. Sizce haram mı helal mi?

Merhaba arkadaşlar. Ben bir video izledim, video 1 yıl önce paylaşılmış ve videoda kripto paranın şu an haram olduğu ancak önümüzdeki yıllar devletler vs. kripto paralarla ticaret yapılırsa helal olabileceğini söyledi ve şu an bazı devletler kripto paralarla ticaret yapıyor. Sizce haram mı helal mi?
Burası Diyanet İşleri Başkanlığı değil.

"ALO FETVA 190" hattını kullanabilirsin. Tabii karşındaki kişiler "faize helal" denilen yerde çalışıyorlar. Yine de sen bilirsin.

Allah Allah ya, devletler yapınca dini hüküm degisiyor muymus? Ruzgara gore kivirmak olmasin bu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı