Mining yapmak söylendiği kadar kolay mı?

ewig

Decapat
Katılım
14 Temmuz 2020
Mesajlar
370
Çözümler
1
Çoğu insan diyor ki GTX 1660 Ti ile ayda 600 TL kazanıyorum elektriğe 130 TL yansıyor vs. Bunun gerçeği nedir arkadaşlar, bu para öğrenci için büyük bu iş kolaysa ben de yapayım! Bu iş için beni aydınlatır mısınız rica etsem anlatıldığı kadar kolay mı? YouTube'den izleyerek yapılır mı? Günün belli saatleri yapsam geri kalanında oyun oynasam ekran kartımın ömrü kısalır mı oyunlardaki FPS değerlerim düşer mi, kart arıza verir mi? Kafa çok karıştı gerçekten bana ayda 600 TL kazandıracaksa çok geç kalmışım. Teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
60Ti ile ayda 600 TL'den fazlası da kazanılabilir. Ekran kartının ömrünün kısalması tamamen sıcaklık kontrolünüze bağlı 7/24 çalıştırıyorum 43 derecenin üstüne çıkmıyor ekran kartım. Youtube'den izlerseniz basitçe yapabilirsiniz isterseniz ben de yardımcı olabilirim. Günün belli saatlerinde yapabilirsiniz ama ona göre kazandığınız para değişecektir.
 
Arkadaşlar sorum olcak, mining programını indirdik kendi banka hesabımızda var, peki kazandığımız ETH'leri TL'ye nasıl çevirebiliriz?
 

Geri
Yukarı