Mining'li 3070 alınır mı?

Ulas kuruca

Kilopat
Arkadaşlar öncelikle selam. Şu anda Arc A750 ekran kartını kullanıyorum, yakın bir arkadaşımın kullandığı 3070'i bana verebileceğini söyledi. Piyasasına baktığımda kart 9 -11 k civarında dolanıyor. Bana bendeki kart ve üste 3K bir nakit verirsem takas yapabileceğimizi söyledi. Tek korktuğum nokta kart 2-3 ay mining görmüş. Yine de alınır mı?

Palit gamingpro modeli, kutu faturası vs. yok.
FurMark 65-66 derece. Termal pedler, macun vs. yeni değişmiş.

Bence alınır. Mining kısa süre görmüş ve değerleri de iyi görünüyor. Mining aslında o kadar korkulacak bir uygulama değil doğru şartlarda yapıldıysa.

Arkadaşlar öncelikle selam. Şu anda Arc A750 ekran kartını kullanıyorum, yakın bir arkadaşımın kullandığı 3070'i bana verebileceğini söyledi. Piyasasına baktığımda kart 9 -11 k civarında dolanıyor. Bana bendeki kart ve üste 3K bir nakit verirsem takas yapabileceğimizi söyledi. Tek korktuğum nokta kart 2-3 ay mining görmüş. Yine de alınır mı?

Kutu yok duba yok hiçbir şey yok kafa kafaya yaparsan iyi bence.

Genelde süre belirten kişiler yanıltıcı info veriyor 3 ay değil 1 sene mining yapar, takas işi arkadaşın için pek mantıklı değil ben olsam bir bit yeniği arardım her 2 kartta 1080p kartı geçmişken 3070 gibi 8 GB bir modele geçmek yerine 7700 XT gibi bir muadile geçiş yapılabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı