Misafir çocuğu ekran kartımı kırmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çocuksa çocuk bana ne kardeşim anası babası da ilgisizin tekiymiş belli ki. Çocuğu arada bir kontrol eder insan. Hem de kendi bilgisayarın mış gibi vurup kırmak ne ya? Git masaya vur kasaya vurmak ne?

Yav biz de küçükken zamanında misafir çocuğu olduk ama gidip kırmadık be misafir olduğumuz kişilerin eşyalarını. Hatta babamın arkadaşı vardı bir tane. Onun çocuğunun SNES'i vardı. Misafirliğe gitmiştik. SNES ile oynamak istiyordum ne yalan söyleyeyim. Ama ayıp olmasın diye 1 saat babamlarla oturdum. Sonra çocuk beni çağırdı öyle beraber oynadık.

Olay ailede bitiyor bence. Ben çok gördüm efendi efendi takılan misafir çocuğu. Çünkü ailesi iyi yetiştirmiş, ona başkalarının evinde uslu durmasını öğretmiş. Size kötüsü denk gelmiş maalesef. Aileler kendi evlerinde her şeyi kırıp dökmesine izin verdiği için, sen aslansın kaplansın diye gaz verdiği için başkalarının evinde de aynı hareketleri gösteriyorlar. Kimse boşuna söylenmesin olay budur arkadaşlar.

Yav biz de küçükken zamanında misafir çocuğu olduk ama gidip kırmadık be misafir olduğumuz kişilerin eşyalarını. Hatta babamın arkadaşı vardı bir tane. Onun çocuğunun Snes'i vardı. Misafirliğe gitmiştik. Snes ile oynamak istiyordum ne yalan söyleyeyim. Ama ayıp olmasın diye 1 saat babamlarla oturdum. Sonra çocuk beni çağırdı öyle beraber oynadık.

Olay ailede bitiyor bence. Ben çok gördüm efendi efendi takılan misafir çocuğu. Çünkü ailesi iyi yetiştirmiş, ona başkalarının evinde uslu durmasını öğretmiş. Size kötüsü denk gelmiş maalesef. Aileler kendi evlerinde her şeyi kırıp dökmesine izin verdiği için, sen aslansın kaplansın diye gaz verdiği için başkalarının evinde de aynı hareketleri gösteriyorlar. Kimse boşuna söylenmesin olay budur arkadaşlar.

Maalesef şimdiki çocuklar öyle annesi babası ellerine telefon veriyor kontrol etme diye bir şey yok olan bizlere oluyor.

Benim de böyle bir kuzenim var anası babası olmasa ağzını burnunu kırasım geliyor. O kadar fesat ve kurnaz bir çocuk ki! 1.10 boyuyla aklınıza gelmeyecek şeyler yapar!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı