Misafir çocuğu ile nasıl baş edilmeli?

Hocam bizi aydınlatın lütfen. engin ve kadim yöntemlerinizle misafir çocukları ile nasıl başa çıktığınızı anlatmanız rica ediyorum.
Bu konuda bende tecrübeli olmak zor çünkü tam dayaklık küçük kuzenlerim var şöyle yapıyorum yanına gidiyorum ve rahatsız olduğumu söylüyorum o da tabii ki dinlemiyor ve saçma sapan hareketler yapıyor ben de gözlüğü mü çıkartıp ona sert bir şekilde 0 mimik yaparak bakıyorum sonra tekrar rahatsız oluyorum diyip komik olmadığını söylüyorum sonra çocuk sorunlu muyum ben diye bi duruyor orası çok önemli orda tekrar çocuğa sıcak yapıyoruz ama yüz bulduğu için yine sacmalayabilir gerkeirse sert bakışı tekrarla sonra hadi gel güzelce oynayalım sana oyuncak vereyim diyip çocuğu hem oyalıyorsun hem de üstünde otorite kuruyorsun

@I Hate Vito Scaletta saçma bir şey varsa beraber konuşalım

Son düzenleme:
Bu konuda bende tecrübeli olmak zor çünkü tam dayaklık küçük kuzenlerim var şöyle yapıyorum yanına gidiyorum ve rahatsız olduğumu söylüyorum o da tabii ki dinlemiyor ve saçma sapan hareketler yapıyor ben de gözlüğü mü çıkartıp ona sert bir şekilde 0 mimik yaparak bakıyorum sonra tekrar rahatsız oluyorum diyip komik olmadığını söylüyorum sonra çocuk sorunlu muyum ben diye bi duruyor orası çok önemli orda tekrar çocuğa sıcak yapıyoruz ama yüz bulduğu için yine sacmalayabilir gerkeirse sert bakışı tekrarla sonra hadi gel güzelce oynayalım sana oyuncak vereyim diyip çocuğu hem oyalıyorsun hem de üstünde otorite kuruyorsun

@I Hate Vito Scaletta saçma bir şey varsa beraber konuşalım
kırıldım.

Bu konuda bende tecrübeli olmak zor çünkü tam dayaklık küçük kuzenlerim var şöyle yapıyorum yanına gidiyorum ve rahatsız olduğumu söylüyorum o da tabii ki dinlemiyor ve saçma sapan hareketler yapıyor ben de gözlüğü mü çıkartıp ona sert bir şekilde 0 mimik yaparak bakıyorum sonra tekrar rahatsız oluyorum deyip komik olmadığını söylüyorum sonra çocuk sorunlu muyum ben diye bir duruyor orası çok önemli orada tekrar çocuğa sıcak yapıyoruz ama yüz bulduğu için yine sacmalayabilir gerkeirse sert bakışı tekrarla sonra hadi gel güzelce oynayalım sana oyuncak vereyim deyip çocuğu hem oyalıyorsun hem de üstünde otorite kuruyorsun.

@I Hate Vito Scaletta saçma bir şey varsa beraber konuşalım.

Ben dayak yemeden uslanan çocuk görmedim duymadım bilmiyorum, anlattığınız kulağa ne kadar mantıklı gelse de pratikte işe yaraması önemli.

Bir anda kapıyı bile tıklatmadan odama misafir çocuğu girdi ve benden izinsiz voleybol topumu alıp değişik değişik hareketler yapıp şov yaptı, ardından kedimin oyuncak kutusunu dağıttı ve oynamaya başladı ve bunların hepsini izinsiz yaptı. Ailesine söylemesin diye bir şey de diyemiyorum, ben bunu odadan nazikçe nasıl kovacağım hiçbir fikrim yok.
Hocam ağzını burnunu kirardim ben. Gidin dövün içimde kalır.

Ben dayak yemeden uslanan çocuk görmedim duymadım bilmiyorum, anlattığınız kulağa ne kadar mantıklı gelse de pratikte işe yaraması önemli.
Uygulanma aşaması çok önemli tam tutturman gerek soğuk sıcak olayını

Bence bu tanıma aşamasında işe yarama ihtimali olabilir, ancak çocuk şahsı tanıdıktan sonra işe yaraması kolay olmaz ki zaten genel olarak bu durumda oluyoruz.
Bence tanıyıp tanımamak çok önemli değil her türlü işe yarar çok soğuk yapınca çocuk ben bunu mu tanıyordum diyecektir denemenizi tavsiye ederim iyi taktik denmekten zarar gelmez

Maalesef bu taktik benim yeğenimde işe yararsa cam açık atlıyorum, kendisi aşırı hiperaktif.
Denendiğin gün buraya yazıp beni etiketle merak ettim :D

@361370 hadi bakalım konuyu hortlatma vakti, işe yaradı mı ya da denediniz mi? 😀

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı