Misafir çocuğu/kuzenden nasıl kurtulabilirim?

Bilgisayarı yoksa bırak oynasın
Bilgisayarı olmadığı halde bilgisayarıma yeterli özeni göstermiyorsa oynatmam. Ben misafirlikte elimi yıkadıktan sonra kurulasam da biraz bekliyorum ki nemli ellerimle o PC'ye deymeyeyim diye. O yağlı elleriyle dokunmaya çalışıyorsa evsiz bile olsa taviz vermem.

Kapıyı kitle.
“İzin vermiyorum” de.
Ekran parlaklığını 0 yap.
Ekran kartını çıkart.
Psu’nun anahtarını kapat.
Sahte virüs yap. (YouTube’da videoları var.)

İsterseniz daha çok şey yazabilirim.

Dizüstü kullanıyorum demiş ama sahte virüs fikri iyiymiş

Elektrik şalteri kapat (sigorta), HDD'i sök, şifre koy, anakartta ki kabloları sök, interneti kes yapabileceğin bir sürü şeyler var benim aklıma gelenler bunlar: D.

Son düzenleyen: Moderatör:
Elektrikşalteri (sigorta) kapat, HDD'yi sök, şifre koy, anakartta ki kabloları sök, interneti kes yapabileceğin bir sürü şeyler var benim aklıma gelenler bunlar: D.

Şifre ve internet dışındakileri yapamıyorum Neyse ben listeme devam edeyim.

Eklememi istediğiniz acayip önerileriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Vermiyorum kaybol diye bağır.

Eğer başında durabilecek isen ver oyna. Eğer bilgisayarı falan yoksa oynasın ama varsa söyle ki 'Şu an bilgisayara dokunulmaması lazım. O yüzden olmaz. ' Gibi şeyler söyleyebilirsin. Şahsen ben veriyorum. Geçenlerde koltuğa zıplamak istemiş, yere düşerken masayı çekmiş, bu yüzden monitör kablosu çıkmıştı Dediğim gibi başında durabilecekseniz verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…