Misafir çocuğu/kuzenden nasıl kurtulabilirim?

Bisiklet sürmeyi biliyorsa beraber sürün gibi masum bir öneri verebilirdim.
Ama o zaman eğlencesi olmaz 😀
Kulaklığının ses tekerleği varsa pc başına oturt, kulaklık takılı olsun ama kulaklıktaki ses tamamen kapalı olsun. Ses gelmiyor dediği zaman dur zaten bilgisayar bozuktu ben yarın servise gideceğim de, kaldır.
Kalıcı olarak çocuğu yok etmek için de oynamasına izin ver, kapı ve perde kapalı olsun. Kulaklığın ve bilgisayarın ses seviyesi maximum şekilde korku oyunu aç ve keyfine bak 😎
 
Ben böyle potansiyeli olan çocuklara dik dik bakıyorum PC başındayken onlarda benden korktukları için hiç ellemiyorlar. İstisnalar var tabi o zaman hep onlar mı yapcak bende annemi dahil ediyorum.
 
Daha 10 dakika önce benden 2 yaş küçük kuzenim bilgisayarımın başından kalktı ve bilgisayara bakmak istemiyorum bile.
  • Fareye bakıyorsun sanki sel görmüş gibi olmuş,
  • Klavye mouse ile aynı kaderi paylaşıyor.
  • Tarayıcıdaki favorilerim karman çorman olmuş vb.
Bu durumlardan kurtulmak için ne yapabilirim? Odamı kilitlemeyi denedim fakat anahtar kaybolmuş bir çekmecede duruyor herhalde, bilgisayar bozuk desem illa bakmak istiyor. Çözüm yollarınızı bekliyorum.
En uygun çözüm monütörün parlaklığını ful kısmak monütör bozuldu görüntü vermiyor de bakmak istediğinde göster.
 
PC benim için çok değerli çoğu kişiye saçma görünebilir.
Ama ben de lafı kıvırma yoktur 4 yaşında veled de olsa bağırırım bu PC'ye tutulmayacak uzak durucaksın bak bakalım uğruyor mu yanına.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Asla verme. Yeni bilgisayarımı aldığımdan beri itinayla engelliyorum. Ailedeki en iyi bilgisayarcı olduğum için de çok üsteleyemiyorlar. O izlenimi oluştur, kesin tavır koy. Neredeyse her akşam misafirin olduğu bir evdeyim, her yaştan çocuk geliyor ama artık kimse sormaya bile yeltenmiyor çünkü vermeyeceğimi biliyor.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı