Misafir çocuğu PS5'i bozdu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben demeyiyorum arkadaş diyor(konu sahibi).
Uzatmayalım o zaman konu troll gibi gelmeye başladı. Konu sahibi arkadaşa tavsiyem tamire verin sonrasında ailesinin maddi durumu varsa almanızı tavsiye ederim. Bundan sonra vermersiniz. Saygılar.
 
Uzatmayalım o zaman konu troll gibi gelmeye başladı. Konu sahibi arkadaşa tavsiyem tamire verin sonrasında ailesinin maddi durumu varsa almanızı tavsiye ederim. Bundan sonra vermersiniz. Saygılar.

3 İhtimal var ilki konu troll.2. ihtimal konu sahibi yukarıda yok dağıt yok zarar ver diyenlere uydu ya hapiste ya da ö*dü.3. ihtimal konu sahibi okulda veya işte ya da telefona vb. bakamıyor.
 
Dostum aileler kendi çocukları ile misafirlikte ilgilenmeyecekse biz ne yapalım?
Ben PS3 sahibiyim ki bilirsiniz ki neredeyse 15 yıllık bir kasa.
Tek dokunmada perte çıkacağı kesin.
Hala kimseye oynatmıyorum.
Çünkü PS4 veya başka bir şeye geçmeyeceğim için gözüm gibi bakmak zorundayım. Bir kere vermek zorunda kalınca orijinal DS3 kolumdan oldum. Tamir parasını vermedikleri için de şu an tek koldayım ve onu da özellikle kaldırdım kendim korkuyorum onu kullanmaya.
Biz çocuk bakıcısı değiliz ev sahibiyiz. Ev sahibiysek bizim sözümüz geçer misafir çocuğunun değil.
"Dostum aileler kendi çocukları ile misafirlikte ilgilenmeyecekse biz ne yapalım?", "Biz çocuk bakıcısı değiliz ev sahibiyiz. Ev sahibiysek bizim sözümüz geçer misafir çocuğunun değil." Bu yazdıklarının benim yazdıklarım ile alakası ne ? Ben çocuk ne derse onu yapın diye bir şey mi dedim ? Benim ile aynı görüşte olup beni eleştirmişsin. "biz ne yapalım?" Çok mu zor el kadar çocuğa bir bahane bulup göndermen ya da istemediğin şeye hayır demesi ? "Kol çalışmıyor, Monitör çalışmıyor, kol bozuk" en kötü hayır da diyemiyorsan böyle bahaneler söylersin.

İnsanların kişilikleri farklıdır bu 1 El kadar velet demeyin onlar daha çelikler ve daha cahiller yani sorun çıkartırlar bu 3. 2 aileye karşı nasıl diyecek belki arkadaş 18 yaşından küçük belki ailesi ona ceza verecek bu 4. Sizin komşu çocuğun farklıdır laf dinler, hepsi öyle değil bu 5.
1. Hayır diyemeyecek kadar korkaksa orasını ben bilemem. 3. Ne sorun çıkartacak, ailesini mi rehin alacak ? En fazla ağlar, zığlar; annesini çağırır, bilgisayar ya da ps oynamak istediğini söyler. Monitör bozuk dersin ya da başka bahaneler bulursun, oynatmazsın. Olay biter. 4. İlişkilerini bilmiyorum ondan yorum yapmayacağım. 5. Daha deminki gibi monitör bozuk dedikten sonra dinlemezse ne olacak ? O an monitör'ü tamir edemeyeceğine göre yine bir şey yapamayacak.
 
Son düzenleme:
Valla yazık yav sana yazık, emeğine yazık, almak için harcadığın zamana yazık. Böyle durumda geçeceksin çocuğun ailesinin karşısına "Bakın ben bunu gidip de sizin çocuğunuz oynasın diye değil kendim zaman geçirmek için aldım sizin çocuğunuz istiyor diye ben bunun bozulma riskini alamam kardeşim beni ilgilendirmiyor sizin çocuğunuz" diyeceksin ailenden de utanmayacaksın böyle PS olsun PC olsun ne bileyim telefon olsun sonuçta bozulunca sen üzüleceksin ama burada konuşmamız boş bir daha olursa dersini aldın artık vermezsin ama bu derse değer miydi pek sanmıyorum.
 
Var daha yeni aldım. Slim'i 18 bine aldım sıfır kapalı kutu. Fat kasalarda 17-18k arası.

Tamam.

3 ihtimal var ilki konu troll.2. ihtimal konu sahibi yukarıda yok dağıt yok zarar ver diyenlere uydu ya hapiste ya da ö*dü.3. ihtimal konu sahibi okulda veya işte ya da telefona vb. bakamıyor.

Ne alaka :D? Hocam olay oldu bitti artık tamire verdim ve bekliyorum. Konu kilitlensin lütfen.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı