Misafir Çocuğuna Nasıl Davranırsınız ?

Adım 1: Bilgisayara ağır hücumla ilerliyorsa ani atakla farenin klavyenin ve internetin kablosunu sökün.
Adım 2: Bilgisayara sizden önce hücumla ilerleyip bilgisayarınızı ele geçirdiyse direk koltuğu çekin. Kartal anneye gidecektir. Durumu kartal anneye "İşim var." diye iletirseniz izin verecektir ve çocuğunu yanından ayırmamaya çalışacaktır.
Adım 3: Pepe izletilmeye zorunlu bırakıldıysanız televizyona hızlıca "graplayın."
Adım 4: Bunları tahmin edip sizi gıcık edecek hareketler sergiliyorsa zırhınızı kuşanın ve bir "yurmuk" bir "temke" dalın.

Eğer çocuk küçükse aç bir kral oyun oynasın. Hem senin içinde nostalji olur. Eğer büyükse aç bir cs 1.6 oynasın hem senin içinde nostalji olur.

Eşyalarıma zarar veriyorsa ve arsızlık yapıyorsa odamdan çıkartırım. Bir köşede otursun ve süt içsin, kek falan yesin.

Her şeyi sahiplenip özensiz kullanmaları beni çıldirtyor. Bende az misafir çocuğu olmadım ama kimsenin eşyasını karistirmazdim klavye faresini özenli kullanırdım. Yanına gitmeye utanırdım, çagirirsa giderdim.

Ben de öyle yapardım. Çocukken, annem beni her okuldan aldığında, ağlayarak, "Anne hadi kuzenlerime gidelim, onların bilgisayarı var." derdim. Gidince de ne bir şey yerdim ne de bilgisayar oynardım. :D Çocukluk işte. :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı