Misafir çocuğundan kurtulma yöntemleri

Ne yapayım

  • Döveyim

    Oy: 55 65,5%
  • Saklayım

    Oy: 23 27,4%
  • Söyleyeyim

    Oy: 17 20,2%

  • Oy verenlerin toplamı
    84
  • Anket kapandı .
Gerçekçi düşünmek gerekirse böyle bir durumda en mantıklı davranış aile büyüklerine danışmak olacaktır kardeşim anlıyorum ki yaşın küçük gidip annene ya da babana durumu bir güzel açıkla Xbox kolunun fiyatını söyle ve eğer kırılırsa bu fiyatı vermek zorunda kalırız de kısaca durumu anlat ailen gerisini halleder.
 
Ya halam çok uğraşıyor biliyorum ama çocuk çok hiperaktif.
Hiperaktiflikle alakası yok. Türkiye'de her orayı burayı kıran çocuğa hiperaktif diyorlar. Dümdüz bakamamış çocuğuna hiperaktif diyor. Hiperaktivite oranı %0.1 Türkiye'de. O da size denk geldiyse onu bilemem.
 
Hocam çözüm şu öncelikle kolunuzun içinden HDD /ssd bileşenini alıyorsunuz açılmayınca bozuldu ayağına halanıza söylüyorsunuz halanız ona %70 ihtimalle kızar. O gittikten sonra takıp oynamaya devam ediyorsunuz
 
Hiperaktiflikle alakası yok. Türkiye'de her orayı burayı kıran çocuğa hiperaktif diyorlar. Dümdüz bakamamış çocuğuna hiperaktif diyor. Hiperaktivite oranı %0.1 Türkiye'de. O da size denk geldiyse onu bilemem.

İşte o bana denk geldi bilmiyorum ama çocuk yanına arkadaş gelince hemen kuduruyor belki de hiperaktif değil de arkadaşaktiftir.
@Cliff_Burton neden konuşuyor? Yakınınız falan mı?

İkizim.
 
Bir gün yaklaşık 4 ay falan önce halamın oğluna babam zoruyla Xbox kumandasını uzattım. O güne lanet olsun yaklaşık 2 ya da 3 oyun kumandamı kırdı. En azından Xbox'ın garantisi değiştiriyor. Xbox UPS Kargo ile anlaşmalı onlar aracılığıyla gönderiyorum oyun kumandasını ve kurye çağırıyorum artık kuryeci abi (hep aynı adam geliyor) sizin oyun kumandalara ne oluyor diye sormaya başladı. Maalesef halamın oğlu olduğu için halama bir şey diyemiyorum zaten. Genelde cuma günü geliyorlar cuma günü benim dinlenme günüm ve cidden hiç dinlenemiyorum. Çocuk çok hiperaktif manyak gibi her yana koşturuyor bir gün ben babaannemgildeydim (aynı evde oturuyoruz) burası benim evim çık git deyince ben bir sinirlendim sonra bana tekme atmaya çalışınca ben bunun ayağına bana hızlıca vuracakken ayağımla vurdum çocuk düştü benim bir içimin yağları eridi. Neyse konuya gelelim, ben bu çocuğu nasıl Xbox'tan uzak tutabilirim?

Bak guzel kardesim hala oğlu gordugumuz uzere cok ahlakli saygili degil bunlara hiçbir şekilde ekmek vermeyeceksin gerekirse halan sana darılsın ama verme. Xbox'un fiyatini soyle tekrar kirilirsa asla gonderemeyecegini tekrar odemesi gerektigini soyle veya oyun kalmadi bozuldu garantiye yolladim diye 1 2 hafta idare edebilirsin. Olmadi bir kendine hakim ol kardesim bunada izin verme.
 

Geri
Yukarı