Misafir çocuğundan kurtulma yöntemleri

Ne yapayım

  • Döveyim

    Oy: 55 65,5%
  • Saklayım

    Oy: 23 27,4%
  • Söyleyeyim

    Oy: 17 20,2%

  • Oy verenlerin toplamı
    84
  • Anket kapandı .
Atsan atılmıyor, satsan satılmıyor. Dövmek çözüm değil (denendi, onaylandı). Hocam bozuldu süsü verin. HDMI kablosunu tam bağlmayın(bağlantı olmasın). Bozuldu deyin. Gitmek zorunda kalır.
 
İlk öncellikle konsolu tamire gönderdim demek işe yaramıyor gidiyor bir şekilde buluyor konsolu bulunca da halama mahcup oluyorum.
Halana gizlice söyle utanma. Hala geliyor kırıyor rahatsız oluyorum. Halan eğer armut değil ise çocuğuna kızacaktır.
 
Halanıza açık açık çocuk yetiştirmeyi bilmediğini, çocuğunun yaptıklarından utanması gerektiğini söyleyin. Çocuğu da dövün. Ayıp filan da olmaz, herkes kendi yerini bilmeli, bilmiyorsa da öğretilmeli.

Daha beter bir akrabamız vardı, bir gün bizi iyice çıldırtınca gecenin bir yarısı kovduk evden daha da gelmedi. O zamanki kötü huyları zamanla değişti, şimdi de hal hatır soracağı zaman yine gelmiyor fakat telefonla arıyor veya kendisine davet ediyor.
 
Hocam çocuk hiperaktifse dövmek güçlerine güç katıyor kuduruyorlar iyice sabaha kadar döverim derseniz o başka ama en iyi çare xbox'un başında sopayla beklemek deyin ki 15 dakika 50tl görür o elini sürerse vurun hocam bacaklarına düzelir o.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı