MIUI 11 nasıl geri yüklenir?

Ben de Xiaomi telefon kullanıyorum ve bu sitedeki rehberler,üyelerin yardımları ve foruma yüklenmiş programlarla cihazıma defalarca rom attım, rootladım ve bootlader kilidini açıp kapattım. Bahsettiğim forumda konu açarsanız daha iyi çözüm yolları bulabileceğinizi düşünüyorum. Forum linki: MIUI Türkiye Forumu

Ben de Note 7 cihazımda sürüm 10 kullanıyordum. Güncellemeleri kasıtlı olarak yapmıyordum çünkü telefon gayet stabildi ve batarya ömrü iyiydi. 2-3 hafta önce interneti açık unutunca güncellemeyi kendi kendine indirmiş. Sürüm 11'e zorunlu olarak geçmiş oldum ve beğenmedim. Batarya daha çabuk azalıyor ve uygulamadan atıyor. Keşke düzgünce geri yüklemenin yolu olsaydı...

Ben de Note 7 cihazımda sürüm 10 kullanıyordum. Güncellemeleri kasıtlı olarak yapmıyordum çünkü telefon gayet stabildi ve batarya ömrü iyiydi. 2-3 hafta önce interneti açık unutunca güncellemeyi kendi kendine indirmiş. Sürüm 11'e zorunlu olarak geçmiş oldum ve beğenmedim. Batarya daha çabuk azalıyor ve uygulamadan atıyor. Keşke düzgünce geri yüklemenin yolu olsaydı...
12'yi görsen 11'e şükredersin.

Sıfırlarsam her şey gidecek mi? Gidecekse yapmayacağım. Bir de sence yakında düzeltirler mi?
Yedeklersen sorun olmaz.
Düzelme ihtimali yok bence, 12'ye geçtikten sonra sıfırlamanızı tavsiye ediyorum. Büyük sürüm güncellemelerinde (MIUI 11'den 12'ye veya Android 10'dan 11'e gibi güncellemeler) sıfırlamanız tavsiye edilir çünkü OTA, sistem dosyalarını bozabilir.
12 cidden çok buglu Mi9 kullanıyorum şu uygulama silince gitmemesi ekran sararması falan yıldım.
Redmi 8'de MIUI 12 sorunsuzdu. Şimdi CrDroid 7.4 kullanıyorum, MIUI performansı etkiliyor-düşürüyor.
Ben de Xiaomi telefon kullanıyorum ve bu sitedeki rehberler,üyelerin yardımları ve foruma yüklenmiş programlarla cihazıma defalarca rom attım, rootladım ve bootlader kilidini açıp kapattım. Bahsettiğim forumda konu açarsanız daha iyi çözüm yolları bulabileceğinizi düşünüyorum. Forum linki: MIUI Türkiye Forumu
Arkadaşın cihazı MTK olduğu için bu işler riskli, tuğla olma ihtimali Qualcomm yonga seti olanlara göre daha yüksek.
Siz de temiz kurulum yapmayı deneyin. Çünkü şimdiye kadarki en iyi sürüm (bana göre) MIUI 12 - 12.5.
Önyükleyici kilidini açıp fastboot kullanarak tam ROM flashlayabilirsiniz. Her şey silinecektir ve garanti dışı kalacaktır önyükleyici kilidini açarsanız.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı