Mizah Konusu - Steam Türk Lirasını kaldırılma kararını geri çekti!

Evet, yanlış duymadın! Son anda gelen bir haberle Steam Türk lirasını kaldırma kararını geri çekti! Ayyıldız Tim'in sızıntılarına göre reisimiz gitmiş ve Gabe'e demiş ki "Ulan gavur! Sen ne cürette bizim yüce para birimimizi bu para tuzağı uygulamandan kaldırırsın! Çocuklar oyun alamayacak ve eğlenemeyecek senin yüzünden!" ve yumruğu masaya oturtmuş! Yaşa be reis, iyi ki varsın!
Başlığı görünce ufak bir kalp komasına girdim. Sonrasında Mizah ve Eğlence yazısını görünce hem rahatlamış hem de üzülmüş bir şekilde buldum.

Ayyıldız Tim olayı da güzel dokunuş bu arada :D Bir de reis hani bizim sağlığımızı düşünüp oyunları pahalı getirtiyordu? Yakışmadı reis. [!]
 
IMG-20231119-WA0003.jpg
 
Evet, yanlış duymadın! Son anda gelen bir haberle Steam Türk lirasını kaldırma kararını geri çekti! Ayyıldız Tim'in sızıntılarına göre reisimiz gitmiş ve Gabe'e demiş ki "ulan gavur! Sen ne cürette bizim yüce para birimimizi bu para tuzağı uygulamandan kaldırırsın! Çocuklar oyun alamayacak ve eğlenemeyecek senin yüzünden!" ve yumruğu masaya oturtmuş! Yaşa be reis, iyi ki varsın!

Kanka bir an gerçek sandım pü.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı