MK677 kullanılır mı?

ErenDB

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
16 yaşındayım 183, 70 kiloyum 2 aydır spora gidiyorum. Kas ve kilo kazanimimi bir nevzede olsa arttırmak istiyorum. Kullansam ise yarar mi ve ne gibi zararları olur? yardımcı olursanız sevinirim. (doğal vücuttaki üretimi durdururmu veya azaltirmi 1 aylık kullanımda)

Not: Günlük 3000 - 3500 kalori arası alıyorum. Min 3.000, gainer kullandım övdükleri kadar etkisini görmedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
16 yaşındayım 183, 70 kiloyum 2 aydır spora gidiyorum. Kas ve kilo kazanimimi bir nevzede olsa arttırmak istiyorum. Kullansam ise yarar mi ve ne gibi zararları olur? Yardımcı olursanız sevinirim. (doğal vücuttaki üretimi durdururmu veya azaltirmi 1 aylık kullanımda)

Not: Günlük 3000 - 3500 kalori arası alıyorum. Min 3.000, gainer kullandım övdükleri kadar etkisini görmedim.

Hormonlarının en zirvede olduğu testesterondan patlayacak kıvamda olduğun sağlık anlamında en iyi olduğun yaştasın 19 20 yaşların da belki kullanırsın.

16 yaşındayım 183, 70 kiloyum 2 aydır spora gidiyorum. Kas ve kilo kazanimimi bir nevzede olsa arttırmak istiyorum. Kullansam ise yarar mi ve ne gibi zararları olur? yardımcı olursanız sevinirim. (doğal vücuttaki üretimi durdururmu veya azaltirmi 1 aylık kullanımda)

Sana önceki konunda da yazmıştım. Bu forma benzer başka bir forumdada aktifim, %95 ilaçlı sporcuların olduğu biraz araştır bulursun oradaki insanların neler yaşadığını okumanı tavsiye ederim. Bu yaşta yaptığın şeyler gelecek hayatını etkiler. Bu yaşlarda bulaştığın için doğal üretimin baskılanıp, testislerin küçülüp nohut tanesi gibi kalınca, sperm sayın dipleri gördüğünde ki böyle riskler var. Umarım konu açmazsın.
Not: Aldığın mk boş çıkarsa zeytinyağı vs. sorun yok fakat içinden başka bir ilaç çıkarsa o zaman bilmeden vücuduna steroid almış olursun.

Eğer o yaygın firmayı kastediyorsan kullandım, herhangi bir yan etki görmedim. Açlık hissi kesinlikle oluyor acıkıyorsun, güçlenmede oluyor. Ama aşırı bir gelişmeme faydası olduğunu düşünmüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı