MNG Kargo nasıl?

Rezil bir firmadır. Sürat Kargo bile sağ salim getiriyor kargoyu bunlar getirmiyor. Kapımızı çalmadan "alıcı ürünü reddetti" yazmışlar sisteme. Keşke önce bir kapımızı çalsaydın. Umarım sistemin sağ salim gelir.

Aynı olay bende oldu evde olmama rağmen ne kapıyı çalıyor ne de arıyor. Aras Kargo kargocu adam evde olmasam bile beni arıyor bizim alt kata falan emanet verditebiliyom paketi.

Sinerji bilgisayardan hazır sistem sipariş verdim. MNG Kargo sapasağlam getirir mi bir şey olmadan?

İğrenç bir kargo şirketi. Perşembe günü aldıkları küçücük güneş gözlüğünü cumartesi dağıtıma çıkaracaklarmış. Hiç uğraşamadık babam şubelerinden aldı. Şubeleri de çok yakın 1km yok. Bir daha işim düşmez umarım.

9 da dağıtıma çıkmış sabah ne zaman getirirler
Sinerji Bilgisayar'dan bilgisayar sipariş ettiniz? Siz hiç Şikayetvar okumuyor musunuz? Bir de mng getiriyor. Yandınız. Sinerji denen illet kırık bilgisayar bile göndermiş bazı kullanıcılara.
nası ya bana kırık yollarlarsa geri paramı vermiyolar mı

Yemin ederim Ankara/Gaziosmanpaşa şubesine toplamda 7-8 kargom geldi. Hepsini kendim gidip aldım. Tam kapanma zamanı evden burnumu dışarı çıkarmadım ve yine evde bulamadıklarını söylediler. Çözüm olarak herkes ekmek almak bahanesi ile dışarı çıkıyor siz de ara sokaklarla gelip alabilirsiniz kargonuzu dediler yoksa 3 gün içerisinde geri göndereceğiz. Kargo şirketleri arasında en rezilidir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı