MNG Kargo rezaleti

Kargo ayrı bir poşet içerisinde mi geldi yoksa kutunun üzerine barkod yapıştırıp o şekilde mi gönderilmiş?

Kutunun üzerinde barkod var.

Ne kadar kusurlu kargo varsa sizlere ulaşıyor herhalde. 😂

Dâhâ 1 kere bile öyle kargo denk gelmedi bana.

Şanslısınız. Dünyadaki en şansız insan olduğumdan olabilir.

Bence kabul edilebilir derecede. Öfkelenmeye gerçekten gerek yok.

Arkadaş doğru söylemiş tüm MNG çalışanlarının adını karalamaya gerek yok.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Diyecek söz bulamıyorum. Bu arada ben aldığım şeye bakarım kargoda hasar varsa hasar var derim. Eğer kargo düzgün olsaydı düzgündü derim. Hasar görmeyecek bir şey dahi olsa bunu düzgün ulaştırmak gerekiyor eğer sen bu kargoyu yamuk yumuk gönderirsen işini doğru yapmamışsın demektir. İki kere iki dört.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Diyecek söz bulamıyorum.

Tamam, haklısınız. Dünyadaki tüm MNG şubeleri kötü, iğrenç. Farenin kutusu ezik olması.. Aman Allah’ım çok kötü bir durum (!) Madem bu kadar kabul edemiyorsunuz kutunun hasar almasını, yorumlarımızı önemsemeyecekseniz neden konu açtınız acaba? Konu açmadan değişimini yapın internet alışverişlerinde 14 gün koşulsuz iade var.

Tamam, haklısınız. Dünyadaki tüm MNG şubeleri kötü, iğrenç. Farenin kutusu ezik olması. Aman Allah'ım çok kötü bir durum (!) madem bu kadar kabul edemiyorsunuz kutunun hasar almasını, yorumlarımızı önemsemeyecekseniz neden konu açtınız acaba? Konu açmadan değişimini yapın internet alışverişlerinde 14 gün koşulsuz iade var.

Sorun da burada başlıyor kargo firmasının yaptığı yanlış benim üzerime kalıyor bu üründe bir sorun çıksa ve iade etmek istesem kutu hasarlı deyip iadeyi kabul etmezler. Ürün de elimde kalır :D bilmem anlatabildim mi?

Kutunun üzerinde barkod var.
Burada kargo firmasından daha fazla satıcının hatası var. Öyle bir ürün patpat poşete sarılmadan, dosya poşetine konulmadan doğrudan gönderilmez. En azından bir trendyol satıcısı bunu akıl edebilmeliydi.
Kargo firması da bunu bu şekilde kabul etmemeliydi tabi. Kutu üzerine barkod koyulduğu zaman bu kutular büyük kolilerle beraber taşınıyor. Bu kutunun üzerine büyük bir kutu yan yatsa onu bu hale getirir zaten. Ama dosya poşetine konulsaydı evrakların taşındığı çuvalların içerisinde geliyor ve darbe riski daha az alıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı