MNG Kargo rezilliği

Matador26

Centipat
10 Kasım (salı) günü Eskişehir'den iPhone 6S şahşıma kargolandı, perşembe günü yaşadığım şehire geldi kargo ve MNG Kargo bana perşembe şöyle mesaj attı: 2 gün içerisinde teslim edilecektir. 2 gün içinde gelmedi. Pazartesi günü gelir dedim, sabrettim, pazartesi günü mesaj attılar dağıtımı çıktı, bugün teslim alacaksınız diye. Teslim aldım mı? Hayır, komiksiniz MNG. Bir daha MNG ile işim de olmaz şaka gibi.

Hani böyle forumlarda yazıyoruz belki sesimi duyarlar, kendilerini düzeltirler ama nafile.

10 Kasım (salı) günü Eskişehir'den iPhone 6S şahşıma kargolandı, perşembe günü yaşadığım şehire geldi kargo ve MNG Kargo bana perşembe şöyle mesaj attı: 2 gün içerisinde teslim edilecektir. 2 gün içinde gelmedi. Pazartesi günü gelir dedim, sabrettim, pazartesi günü mesaj attılar dağıtımı çıktı, bugün teslim alacaksınız diye. Teslim aldım mı? Hayır, komiksiniz MNG. Bir daha MNG ile işim de olmaz şaka gibi.

Hani böyle forumlarda yazıyoruz belki sesimi duyarlar, kendilerini düzeltirler ama nafile.
Seni görmeleri için bir sürü yer varken buraya boşuna dil dökme hocam.

Deneyimlerime göre en az yurtiçi kargoda sorun yaşadım. En çok ptt kargo ve aras kargo'da sorun yaşadım. Buraya yazman bir şeyi değiştirmez. Şikayet var vb sitelere yazarsan görme ihtimalleri daha çok. Gerçi görseler de bir şey değişmeyecek orası ayrı.

Kargo ismi vermek yanlış olur. Ben MNG Kırkağaç'ta öğrenci iken kullandım, hiç sorun yaşamadım. Ama Kırkağaç denilen yer, köyden büyük, kasabadan küçük bir yer. Burada sorun yaşamadım.

Markadan ziyade acentayı suçlasan daha doğru olur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı