MNG Kargo rezilliği

Yer
Ankara
Bkm'den kitap sipariş ettim. 5 günde ancak kargoladılar. Alırken PTT mi mng mi diye sordular. PTT yavaşlığını bildiğim için mng dedim. Demez olaydım. 6 gündür kargo gelemedi. 5 gündür bursa aktarmada. Bir akrabama sipariş verdiğim ürün PTT tarafından 2 günde geldi. Siz siz olun MNG Kargo kullanmayın. İptal edeyim dedim, fatura kesildikten sonra 10 gün beklemek gerekiyormuş. Yani 5 gün daha bekleyeceğim. Ne yapayım onlar beni süründürdü. Ben onları nasıl sürünüdürebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
MNG kargo berbat bir kargo. Geçen kitap sipariş ettim. Bir kontrol ettim kargo ne alemde diye. Bir baktım " Alıcı ürünü reddetti." yazıyor. Şimdi sen benim kapımı bile çalmadın, nasıl reddetmiş olabilirim? Aradım müşteri hizmetlerini bir şey yapamayız, şubeden gidip almalısın diyor. Kısaca MNG kargo kullanmayın.

Benimde abim mng den bot sipariş etti. 1 ay geçti kargo takibine bakalım dedik.(süreçte evde her zaman en az 1 kişi vardı.) Manzara karşısında şok olduk. O ünlü "Geldik yoktunuz." yazısı + evde olmamıza rağmen kargonun gelmemesi + şubeye sorduk kargo asla gelmemiş. Para iadesi isteyip o günden sonra asla mng kullanmadık. Rezaletliğin Platin Ligi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı