Çözüldü Mobil cihazdan kodlanan HTML dosyası açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

LeaderofChaos

Attopat
Daha fazla  
Herpinize merhaba ben 6 ay kadar süredir HTML kodluyorum normalde kendim notepad++ üzerinden çalışıyorum fakat garip bir karar alıp bunu mobil cihazımdan kodladım. Sonra diğer cihaxlarda çalışmayınca bu durumu normal karşılayıp notepad++ uygulamasına attım. 6 MB dosyam tekrar çalışmadı. Bu durun hakkında fikirleriniz nedir? Şimdidien teşekkürler.

Çözüm
Pek hoş ksrşılanmıyacağı için söylemek istemedim ama yapay zrkaya direk projemün aynısını düşük boyuta yaptırdım iyi günler
Hocan ben hayatımda hiç 6MB HTML dosyası gormedim. Bir hata mı alıyorsunuz.

Aracı uygulama olmadan web dosyalarını HTML olarak mobil cihazlarda açmak sorun çıkarabilir uygulamayla deneyin.

Uygulamayla açtım sorunsuz çalıştı fakat diğer görünteliyicilerde çalışmadı hocam

Hocan ben hayatımda hiç 6MB HTML dosyası gormedim. Bir hata mı alıyorsunuz.

Efendim çok bie deneyimim yok.

Ayarladım hocam HTML(HyperText Markup Language olarak geçiyor cihazımda)

Hocam aynısını baştan yapay zekaya yaptırmak bozar mı?

Hocam ben çözdüm elinize sağlık.
Bay bay...

Son düzenleyen: Moderatör:
Pek hoş ksrşılanmıyacağı için söylemek istemedim ama yapay zrkaya direk projemün aynısını düşük boyuta yaptırdım iyi günler

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…