509401
Hectopat
Pahalı diyen dinozor kafalara aldırış etmeden Turkcell alın hocam.
Hocam bende böyle sözlerle Turkcell geçtim İstanbul'un göbeğinde yaşıyorum evden başka yerde çekmiyor adam gibi.
Pahalı diyen dinozor kafalara aldırış etmeden Turkcell alın hocam.
Bölgeden bölgeye değişiklik gösteriyor operatörlerde, x kişisinde Türk Telekom çekmez, z kişisinde Turkcell çekmez gibi gibi.Hocam bende böyle sözlerle Turkcell geçtim İstanbul'un göbeğinde yaşıyorum evden başka yerde çekmiyor adam gibi.
Geçince bakıcam sağolunBölgeden bölgeye değişmekle birlikte hizmet açısından Turkcell'den gerisi yalan gerçekten ama bedeli yüksek tabii.
Türk Telekom'un yeni hat açanlara ya da geçiş yapanlara uygun tarifeleri oluyor, onlara bakabilirsiniz.
neredeyse 8 yıldır Vodafone Red kullanıcısıyım. Dediğin gibi müthiş kampanyaları var. Fiyatlar da çok uygun Benim paket 110TL. Mevcut paketimde 20gb internet, bütün sosyal medyalar, youtube, spotify falan tamamen sınırsız. 3000 dk heryöne ve yurtdışı kullanıma açık. Ama çekmeyince ne yapabilirsin ki bunlarla. Düşünsene kanatların var ama uçamıyorsun. Belli bir konumdan bahsetmiyorum. Bütün Bursa'da çekmiyor. Neresine gidersem gideyim çekmiyor. Berbat! Bu akşam taahhüt bozup Turkcell'e geçiş yapıcam. Pahalı olduğunu da düşünmüyorum açıkçası. Enflasyon oranına göre bu fiyat iyi bile.Vodafone. Kapsaması Turkcell’in gerisinde Türk Telekomun önündedir. Red Tarifelerinde bol bol dakika + GB ve limitsiz Youtube, WP, FB, IG vs. vs paketleri mevcut. İncelemeni tavsiye ederim.
Neredeyse 8 yıldır Vodafone red kullanıcısıyım. Dediğin gibi müthiş kampanyaları var. Fiyatlar da çok uygun benim paket 110TL. Mevcut paketimde 20GB internet, bütün sosyal medyalar, YouTube, Spotify falan tamamen sınırsız. 3000 dk heryöne ve yurt dışı kullanıma açık. Ama çekmeyince ne yapabilirsin ki bunlarla. Düşünsene kanatların var ama uçamıyorsun. Belli bir konumdan bahsetmiyorum. Bütün Bursa'da çekmiyor. Neresine gidersem gideyim çekmiyor. Berbat! Bu akşam taahhüt bozup Turkcell'e geçiş yapacağım. Pahalı olduğunu da düşünmüyorum açıkçası. Enflasyon oranına göre bu fiyat iyi bile.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.