OguzhanDexter
Hectopat
- Makaleler
- 5
Daha fazla
Lisede veri tabanı programcılığı bölümü okudum. Şu an üniversitede bilgisayar programcılığı okumaktayım. İlk senem hazırlık. Şu an çok boş vaktim oluyor dolayısıyla. Lise-Üniversite arası 1 sene kayıp yaşadım. Bilgisayarla olan ilişkimi 2 yıl ara vermiş gibi oldu. Nerdeyse hiçbir şey hatırlamıyorum oysaki lisede saçlarım C# ve ado.net yüzünden beyazlamıştı. Sql canı cehenneme
Tekrardan dönmek istiyorum. Fakat istediğim şey mobil uygulama yapmak. Bunun için öneriniz, bir rehber kitap , uygulama vs. olabilir. İstediğim şey ücretsiz bir program ve ürünümün içerikli olmaması. Yani kısıtlı sürüm değil. Eğer bir kereye mahsus ise almak isterim. Mobil uygulama tabi şuraya gidiyor artık hemen "oyun yapcam ben''. Fakat önce kodlama kısmına geri dönmek ardından blender, PS tekrar öğrenmek istiyorum. Yani soruyu şöyle sormak doğru olur ; ben bugün bir oyun geliştirmek istesem 2D hangi programı kullanmam gerek ve bunu android olarak alabileceğim, yükleyebilceğim bir platform. Başaramazsam bile Play Store'de anım olsun istiyorum. Benim yaptığım bir şeyi arkadaşımın telefonunda oynarken veya kullanırken görmek. Zamanım bol. Hemen yapıcam GTA VI ben çıkarcam hayallerim yok. Çok realist bir insanım. Velevki ben oyun yapmak istiyorum android,ios için hangi yolları izlemem gerek. D&R 'da bilgisayar programlarına yönelik rehber kitapları görmüştüm. / Ve üniversitemin eğitiminin benim seviyemin altında olduğunada adım kadar eminim. Kendimi 0'dan yetiştirmek istiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: