Elektronik ModArt X3 R5 5600 RTX 4060 Ti sistem 18.999 TL!

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-09-11-18-34-55-602_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-09-11-18-34-55-602_com.android.chrome.jpg
    70,9 KB · Görüntüleme: 131
Bu paraya direkt alınır mı?

Pek değil RAM'ler 3600 MHz yapılabilir. Stok fanla mı geliyor bilmiyorum ama +1000 TL civarına kule tipi dikilebilir. Kasa ventoymuş Vento olanlarda FSP PSU geliyor olarak biliyorum ama hangi model olduğundan emin değilim. İstersen SSD de değişebilirsin.

Pek değil RAM'ler 3600 MHz yapılabilir. Stok fanla mı geliyor bilmiyorum ama +1000 TL civarına kule tipi dikilebilir. Kasa ventoymuş Vento olanlarda FSP PSU geliyor olarak biliyorum ama hangi model olduğundan emin değilim. İstersen SSD de değişebilirsin.
Çok fark yok 3200MHz CL16 ile 3600MHz CL18 RAM arasında. Onun yerine SSD değiştirilmeli.

Çok fark yok 3200MHz CL16 ile 3600MHz CL18 RAM arasında. Onun yerine SSD değiştirilmeli.

Ben zaten söylemiştim neden tekrar etme gereği duydunuz? Burada öncelik sıralaması yapmıyordum yapılabilecek yükseltmeleri saydım sadece.

Son düzenleme:
Yani aradaki 2500 TL farka değer mi bilemiyorum ama MSI B550 GAMING GEN3 4400MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DP ATX Anakart'ı tercih ederdim ben. İkinci elden de sistem alındıktan sonra ekleme yapılabilir. Fiyatlar ne durumda bilmiyorum. Sistemle geleni satar, ikinci elden daha iyisini alabilirsin.
Fiyat farkini vermeye degecek kadar iyi bir anakart degil sirf B550 ATX anakart olsun diye yapmislar gibi.

Anakarti yukseltmeye kalktiginizda odenen fark fazla onun yerine direkt sisteme koyulan anakart ile devam edilmeli bana kalirsa, ileride satilip daha uyguna gecilebilir daha iyisine.

Bu sistemde kesinlikle degismesi gereken sey SSD sadece.

Bir de Wraith Stealth ile beraber gonderiyorlar sogutucu icin butce yoksa belki idare edilebilir ama onun da sonradan degismesi iyi olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı