Az önce 0tl fark ile sistemdeki anakartı seçip alabiliyodunuz.Denedim ama ekliyor fiyata fark var yani, zaten seceneklerdeki anakartlari fiyat farksiz almak utopik olurdu.
Az önce 0tl fark ile sistemdeki anakartı seçip alabiliyodunuz.Denedim ama ekliyor fiyata fark var yani, zaten seceneklerdeki anakartlari fiyat farksiz almak utopik olurdu.
Az önce 0TL fark ile sistemdeki anakartı seçip alabiliyordunuz.
Bu paraya direkt alınır mı?
Çok fark yok 3200MHz CL16 ile 3600MHz CL18 RAM arasında. Onun yerine SSD değiştirilmeli.Pek değil RAM'ler 3600 MHz yapılabilir. Stok fanla mı geliyor bilmiyorum ama +1000 TL civarına kule tipi dikilebilir. Kasa ventoymuş Vento olanlarda FSP PSU geliyor olarak biliyorum ama hangi model olduğundan emin değilim. İstersen SSD de değişebilirsin.
Çok fark yok 3200MHz CL16 ile 3600MHz CL18 RAM arasında. Onun yerine SSD değiştirilmeli.
Yani aradaki 2500 TL farka değer mi bilemiyorum ama MSI B550 GAMING GEN3 4400MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DP ATX Anakart'ı tercih ederdim ben. İkinci elden de sistem alındıktan sonra ekleme yapılabilir. Fiyatlar ne durumda bilmiyorum. Sistemle geleni satar, ikinci elden daha iyisini alabilirsin.Reis hangi anakart alınmalı?
Çok fark yok 3200MHz CL16 ile 3600MHz CL18 RAM arasında. Onun yerine SSD değiştirilmeli.
Fiyat farkini vermeye degecek kadar iyi bir anakart degil sirf B550 ATX anakart olsun diye yapmislar gibi.Yani aradaki 2500 TL farka değer mi bilemiyorum ama MSI B550 GAMING GEN3 4400MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DP ATX Anakart'ı tercih ederdim ben. İkinci elden de sistem alındıktan sonra ekleme yapılabilir. Fiyatlar ne durumda bilmiyorum. Sistemle geleni satar, ikinci elden daha iyisini alabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.