BT 2-2.4 GHz arasındaki dalgalarla bağlantı sağlamıyor mu?Tamamdir deneyecegim. Eger bu olmazsa duzgun bir BT adaptoru alip kullanmayi deneyecegim.
BT 2-2.4 GHz arasındaki dalgalarla bağlantı sağlamıyor mu?Tamamdir deneyecegim. Eger bu olmazsa duzgun bir BT adaptoru alip kullanmayi deneyecegim.
Ben hiç modemin yanındayken bt kulaklığın sıkıntı çıkardığını fark etmedim. Aynı cihazdan bağlanınca sorun oluyordu ama. BT dongle ve Wi-fi dongle farklıysa sorun olmasa gerek diye düşünüyorum ben ama bilemedim, kesin düşüncem yok.BT 2-2.4 GHz arasındaki dalgalarla bağlantı sağlamıyor mu?
Ben hiç modemin yanındayken bt kulaklığın sıkıntı çıkardığını fark etmedim. Aynı cihazdan bağlanınca sorun oluyordu ama. BT dongle ve Wi-fi
dongle farklıysa sorun olmasa gerek diye düşünüyorum ben ama bilemedim, kesin düşüncem yok.
Hayir bluetooth'ta bir sorun yok. Ancak Sonar uygulamasi bt ile calisiyor mu?BT 2-2.4 GHz arasındaki dalgalarla bağlantı sağlamıyor mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.