IP değişince tabikide ban kalkar.Merhaba. Internetimdeki sorundan dolayı modem değiştireceğim ama IP değişecek mi? Mesela banlandığım oyunda ipban olduğu için IP değişince ban kalkar mı?
Adamlar bizim için altyapıyla uğraştılar ama ölçüyü alıp modemi değiştireceğiz diyorlar ama ne ölçüsünden bahsediyorlar anlamadım.IP değişince tabikide ban kalkar.
Minecraft BlocksMC ban kalkarmı?IP değişince tabikide ban kalkar.
Cevap lazım.Adamlar bizim için altyapıyla uğraştılar ama ölçüyü alıp modemi değiştireceğiz diyorlar ama ne ölçüsünden bahsediyorlar anlamadım.
Minecraft BlocksMC ban kalkarmı?
Değişir diyorum sen ne anlıyorsun?Adamlar bizim için altyapıyla uğraştılar ama ölçüyü alıp modemi değiştireceğiz diyorlar ama ne ölçüsünden bahsediyorlar anlamadım.
Minecraft BlocksMC ban kalkarmı?
Cevap lazım.
Ölçü ne diyorum.Değişir diyorum sen ne anlıyorsun?
Kablo ölçüsü filandır senin sorunla bir alakası yok banın açılır dostum bu kadar yahu.Ölçü ne diyorum.
Merhaba. Internetimdeki sorundan dolayı modem değiştireceğim ama IP değişecek mi? Mesela banlandığım oyunda ipban olduğu için IP değişince ban kalkar mı?
Niye?Modem değişikliği bir işe yaramaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.