TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 8 Kasım 2020 #1 Modem hat değerlerim nasıl? CS:GO'da Türkiye sunucularında 40 ping alıyorum çoğunlukla. Rekabetçi ve Faceit sunucularında 60-80 civarı ping değeri alıyorum. Pingin sebebi nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Kasım 2020
Modem hat değerlerim nasıl? CS:GO'da Türkiye sunucularında 40 ping alıyorum çoğunlukla. Rekabetçi ve Faceit sunucularında 60-80 civarı ping değeri alıyorum. Pingin sebebi nedir?
Çözüm Tortue 8 Kasım 2020 TÇB dedi: Yani uğraşılmaya değmez. Başka bir internet sağlayacasına geçsem sıkıntı birazcık düzelir mi? Genişletmek için tıkla... Eğer şu anki durum porttansa, farklı bir servis sağlayıcısına geçince port da değişirse belki düzelebilir. Ama bu durum bina içi tesisatından kaynaklanıyorsa, hangi servis sağlayıcısına geçerseniz geçin bu sorun düzelemez, düzelmeyecektir.
TÇB dedi: Yani uğraşılmaya değmez. Başka bir internet sağlayacasına geçsem sıkıntı birazcık düzelir mi? Genişletmek için tıkla... Eğer şu anki durum porttansa, farklı bir servis sağlayıcısına geçince port da değişirse belki düzelebilir. Ama bu durum bina içi tesisatından kaynaklanıyorsa, hangi servis sağlayıcısına geçerseniz geçin bu sorun düzelemez, düzelmeyecektir.
Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 8 Kasım 2020 #31 TÇB dedi: Bodrum kata inip bakacağım. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Takıldığın bir konu olursa her zaman buralardayım. Artı 0 Eksi
TÇB dedi: Bodrum kata inip bakacağım. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Takıldığın bir konu olursa her zaman buralardayım.
KS KS TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 9 Kasım 2020 #32 Bunlar ne anlamına geliyor? @Ulunay @Tortue Artı 0 Eksi
Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.077 Makaleler 6 Çözümler 54 9 Kasım 2020 #33 Kağıt üzerinde hattınızın sağlıklı olduğunu söylemişler. Bir sorun var 48 saat içinde müdahale edileceğini beyan etmişler. Artı 0 Eksi
Kağıt üzerinde hattınızın sağlıklı olduğunu söylemişler. Bir sorun var 48 saat içinde müdahale edileceğini beyan etmişler.
KS KS TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 9 Kasım 2020 #34 Ulunay dedi: Kağıt üzerinde hattınızın sağlıklı olduğunu söylemişler. Bir sorun var 48 saat içinde müdahale edileceğini beyan etmişler. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Sorun çözülmezse mecburen fiziksel müdahale yapmam gerekecek gibi gözüküyor. Artı 0 Eksi
Ulunay dedi: Kağıt üzerinde hattınızın sağlıklı olduğunu söylemişler. Bir sorun var 48 saat içinde müdahale edileceğini beyan etmişler. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Sorun çözülmezse mecburen fiziksel müdahale yapmam gerekecek gibi gözüküyor.
Eiesenhower Hectopat Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 824 Yer İstanbul 15 Ekim 2021 #35 Sorun çözüldü mü? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ekim 2021 Artı 0 Eksi