Rehber Modem Hat Değerleri

Merhabalar ping sorunum var. Ankastreden gelen telefon kablosu eski ve bazı yerlerinde kopmalar yapmış ben onları tamir ettim. Lol tr servarında 35-40 ping cs de falan 90 100 ping değerleri alıyorum acaba cat6 kablo çeksem düzelir mi ? geçen yıl lol de 20 ping alıyordum. Bu sene ne olduysa ping değerlerim arttı. Hat değerlerimi de atıyım santraldeki portdan da kaynaklı olabilir mi sorunum

Dosya Ekleri

• hatdeğer.PNG
    11,5 KB · Görüntüleme: 58
Hat değerleriniz normal görünüyor. Eğer o telefon kablosundaki kopmalar geçen sene yaşanmadıysa, yani uzun süreden beri devam ediyorsa fakat bu sıkıntı yeni ortaya çıkmışsa, port kaynaklı olma ihtimali var. Eğer TT kullanıyorasnız, ekip çağırtabilirsiniz evinize.

Yani şöyle kablo koptuğu zamandan 1 hafta sonra falan başladı bu ping artışı , düzelttikten sonra 1 hafta normaldi yani ping. 50metre cat6 aldım. Bakalım fark edecek mi sonucu yazarım buraya

Yani şöyle kablo koptuğu zamandan 1 hafta sonra falan başladı bu ping artışı , düzelttikten sonra 1 hafta normaldi yani ping. 50metre cat6 aldım. Bakalım fark edecek mi sonucu yazarım buraya
Birde onu yenileyip deneyin. Eğer fark olmazsa servis sağlayıcınızla görüşüp ekip isteyin evinize.

Hat değerlerimi de atıyım santraldeki portdan da kaynaklı olabilir mi sorunum
Olabilir. Port değiştirdilerse bundna kaynaklı. Sinyal alımınız iyi değil. Dediğiniz kopuk yerlerden de olabilir port değişikliklerinden de. Santrale uzaksanız bu da etkiler.
Ankastre'den gelen kablo çok eski ise eksiz olarak yenilenmesi fayda sağlar.

Bir de onu yenileyip deneyin. Eğer fark olmazsa servis sağlayıcınızla görüşüp ekip isteyin evinize.

CAT6 bağladım ama çok özensiz, acele yaptım. Düzgün olmadı ve hat değerlerim daha kötüye gitti. Dışarı çıktım geldim internet yoktu. Sonra geldi. Yarın daha düzgün yapmaya çalışacağım ama işin garibi bu halde bile ping değerim daha düşük şu anda LoL'de 30 alıyorum demek ki güzelce bağlasam iş yapacak. Şu andaki hat değerimi de paylaşıyım çok kötü hali

Dosya Ekleri

• hatdeğer1.PNG
    11,5 KB · Görüntüleme: 112
Son düzenleme:
Güzelce yap, hat değerlerin de düzelebilir. Demek ki kablodan imiş. Geçmişler olsun. Yalnız hat zayıflaması değerin aşşşşşırı fazla açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…