Rehber Modem Hat Değerleri

Ayrıca daha düşük hızda VDSL tarifeyi geçsem bağlantım daha stabil olur mu?

Kabloluda sorun yok diyorsunuz. Sorun olsa düşürmek işe yarayabilirdi.
Siz Wi-Fi'de sorun oluyordiyorsnuz. Bu da bağlı cihazlar ve modem ayarları veya modem kaynaklı olduğunu gösterir. Yedek bir modem alıp yapılandırın sonra kesinleşirse alırsınız.

Merhaba hat değerlerim ve hızım görselde olduğu gibidir. Ancak tuhaf olan benim paketim 35 Mbps'a kadar. 3-4 gündür ise paketim 41 Mbps'ye çıkarılmış haberim olmadan ama hala verilen hızlara çıkamıyorum. Sorunun ne olduğunu da bilmiyorum. Halbuki 35 Mbps'de bile indirme hızım maksimum 32-33 dolaylarında seyrediyordu. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Dipnot: Hız testi 5 GHz'de test edilmiştir.

Siz zaten olması gereken hızı alıyorsunuz ancak sorun gecikme değerlerinizden hatalar da alıyorsunuz. Gecikme yüksek olduğunu bildirin servis sağlayıcınıza.

Teşekkür ederim. Gecikme değerlerinden kastınız hat ve sinyal zayıflaması mı?

Son düzenleme:
Öpte başına koy. Sende sorun yok kurcalama.

Ben 50ye sabitlettirdim eskisinden daha iyi. Yby TRde yaşıyoruz..

Ekipler kopmalar olabileceğini söyleyip 24Mbps internet hızımı düşürdüler şu an 11.5 Mbps hız alıyorum ve değerler bu şekilde. 24 Mbps de dedikleri gibi sıkıntı yaşar mıyım ya da kaç hıza yükseltsem ideal olur acaba?

Altyapı sorgusunda ne çıkıyor? Var mı ekran görüntüsü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…