Rehber Modem Hat Değerleri

nperf hız testinde genelde modeme gelen kadar hız çıkıyor. TürkNet oim üzerinden paket değişikliği yaparak hızımı 35/75 hangisini istersem destek kaydı açıyorum ve otomatik geçiş oluyor. Arıza için telekomdan kontrol olmuş ama sadece kontrol eden birim kontrol saati gibi işer yaramayacak bilgileri desteğe yazmışlar. Modeme gelen hız hala 80 ancak aldığım hız yerlerde geziyor. Desteğe hızın 75 e sabitlenmesini yazdım ancak henüz ilgilenilmedi.

Türknet'in 75 MB VDSL paket hızını kullanıyorum. Modem arayüzü içindeki değerler sizce nasıl?

Türknet'in 75 MB VDSL paket hızını kullanıyorum. Modem arayüzü içindeki değerler sizce nasıl?
80 kullanıyorsun gözüküyor. Yukarıdaki kişi gibi siz de 75 veya 70'e sabitleseler iyi olur. Bu durumda hata alman gerekiyor ama veriye göre hata paketleri başlamamış. VDSL kanallarının bazıları eksiye düşmüş bu yüzden sorunlar yaşayabilirsiniz böyle bir durum varsa dediğimi yapın.

Hocam o sabit değil zaten pek sorun olmuyor genelde 74.99 alıyorum. Bu virüs muhabbetinden sonra 79 MB çektiler. Ginede dediğiniz gibi yapacağım 72 MB sabitleyeceğim.

Yeni haftaya geçince hafta içi internetim hızım normal seyretmeye başladı. Akşamları yine 10 mbps e kadar düşüyor ara ara. Gündüz de 50 mbps e kadar düştüğü oluyor. Hızı 75 mbps e sabitlemelerini istedim ancak desteğe şöyle yazmışlar;
"Paketlerimiz standarttır. Manuel paket içeriğini maalesef değiştiremiyoruz. Şuanda 80 mb hız modeme ulaşmaktadır. Hattınızda sorun bulunmamaktadır. "

Millenicom ile 50 mbps kullanıyorum. Buradaki değerlere göre kopma vesaire olmadan alabileceğim en yüksek hız nedir?

Dosya Ekleri

• arayuz.png
    11,1 KB · Görüntüleme: 159
İnternette kopma yaşıyorum ve hala çözemedi turknet sorun nedir acaba
Resim olarak atın yazı değil.
Millenicom ile 50 mbps kullanıyorum. Buradaki değerlere göre kopma vesaire olmadan alabileceğim en yüksek hız nedir?
Şuan tam sınırdasınız 51 alıyorsunuz. Bundan daha yükseğini alamazsınız. 80 Desteklese de hat değerleri izin vermez.

Resim olarak atın yazı değil.

Şuan tam sınırdasınız 51 alıyorsunuz. Bundan daha yükseğini alamazsınız. 80 Desteklese de hat değerleri izin vermez.
Teşekkürler

75mbıt turknet kullanıcısıyım kopma yaşıyorum epeydir sıkıntı nedir yardımcı olursanız sevinirim

Dosya Ekleri

• net.jpg
    77,9 KB · Görüntüleme: 157
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…