Rehber Modem Hat Değerleri

Hocam Superonline kullanıyorsunuz galiba onların modemleri hakkında bilgim yok, Wi-Fi performansını kullanarak test edersiniz başka bir şey yok

Hocam Superonline kullanıyorsunuz galiba onların modemleri hakkında bilgim yok, Wi-Fi performansını kullanarak test edersiniz başka bir şey yok
Hocam router muhtemelen Superonline'nin fakat ISS olarak Vodafone kullanıyorum. Router'in ve yanındaki ONT dediğiniz cihazın üzerine Vodafone logosu basmışlar fakat onun haricinde Dayımların kullandığı Superonline Routeri ile aynı cihaz.

@Burak5415 Hocam sizi tekrar rahatsız ediyorum kusura bakmayın. Müsteri temsilcisini aradım ve Wi-fi ağını birleştirdiler. Yani 2.4ghz ve 5ghz olan ağlar yerine direkt olarak Vodafone diye bir Wi-fi eklediler ve sorun düzelmezse tekrar aramamı söylediler. Hız testi yaptığımda değerler alttaki gibi çıkıyor, müsteri temsilcisi bana Routeri yeniden başlattığım için zaman geçtikçe hızın daha da yükseleceğini söyledi. İnterneti kullandıkça tekrar sorun olursa müşteri temsilcisini yine arayacağım, yardımınız için size de ayrıca teşekkür ederim. Bir de yanlış anlamazsanız tamamen merakımdan soruyorum ama bu rehberdeki modem hat değerlerimi nereden sorgulayabilirim?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230524-184115_Chrome.jpg
    42,4 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:

Superonline modemleri hakkında pek bilgim yok hocam bilen arkadaşlar yardımcı olur

Arkadaşlar merhabalar. Evimde Türk Telekom'un 75 Mbps hızında VDSL bağlantısı var. Oldukça dalgalı bir tecrübe yaşıyorum. Haftanın büyük kısmında sorun olmuyor. Steam'den oyun falan indirirken 8.5 mb/s ile falan indiriyorum. Hız testlerinde bazen 65 bazen 75 görüyorum. Ancak arada sırada internetime bir şeyler oluyor. Hız 15 Mbsp'ye düşüyor durduk yerde ve bu durum kafasına göre düzeliyor. Bazen 2 saatte kendine geliyor bazen 2-3 gün sürüyor. Müşteri hizmetlerini aradım, şikayet kaydı oluşturdum. Kendileri tarafından bina girişine kadar bir sorun olmadığını söylüyorlar. Evinize gelen tesisatta sorun olabilir dediler. Şu an internetim yine 15 civarında dolaşıyor. Hat değerlerine biraz önce baktım, ekte yer alıyor. Sizce problem ne? Nasıl çözebilirim? Eve elektrikçi falan çağırıp DSL girişini falan mı kontrol ettirsem? Kafam karıştı, yardımınızı bekliyorum.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    58,1 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…