Modem Hat Değerlerim Ve Aldığım Hız Sizce Nasıl?

Hatta kopma kesilme yok indirme hızım mükemmel sadece bu modem değerleri kafama takıldı onu çözmek istiyorum. Modem de sorun yok.

Interneti tek kullanirsan sorun olacagini sanmam ama interneti birden fazla kisi kullanirsa sorun olur diye tahmin ediyorum asiri yavaslar benim net bes farkli cihazda acilan 720P videolarda hala canavar gibi.

Interneti tek kullanirsan sorun olacagini sanmam ama interneti birden fazla kisi kullanirsa sorun olur diye tahmin ediyorum asiri yavaslar benim net bes farkli cihazda acilan 720P videolarda hala canavar gibi.

Hocam kablolu olarak zaten bilgisayarda kullanıyorum Wi-Fi olarak da evimde 3 tane Android cihaz bağlı onlarda da öyle aşırı kullanmıyoruz.

Hangi kablo? Bir ucunu duvara diğer ucunu modeme taktığımız telefon kablosu mu yoksa duvar içinde ki kablo mu?

Peki.

Hocam hangi kablo? Diğer arkadaşa sorduğum soru sizin içinde geçerli. Bir ucu duvara diğer ucu modeme gelen telefon kablosu mu yoksa duvarın içinde ki kablo mu?
Hocam tesisatı değiştirmenize falan gerek yok. Siz zaten paketinizdeki hızı gayet iyi şekilde alıyorsunuz. İnterneti zaten duvarsan alıyorsanız binanız yenidir ve tesisatı da iyidir.

Bilmeden konuşmayayın SNR değeri düşük seviyede ayrıca bina içi tesisat ve kablolamada problem var. FEC ve CRC hatası almış başını gitmiş, herşeyi anlatıyor zaten. Sorunun kaynağını tam öğrenebilmek için bina girişindeki ankastre kutusundan ölçüm yapılması gerekiyor.

Bilmeden konuşmayayın SNR değeri düşük seviyede ayrıca bina içi tesisat ve kablolamada problem var. Fec ve CRC hatası almış başını gitmiş, her şeyi anlatıyor zaten. Sorunun kaynağını tam öğrenebilmek için bina girişindeki ankastre kutusundan ölçüm yapılması gerekiyor.

Daire içi ne yapmam gerekiyor? İndirme hızım falan mükemmel sadece bu SNR değeri kafama takıldı CRC ve fec çok artıyor ona da çözüm bulmam lazım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı