Modem ısınırsa internet kalitesi düşer mi ?

Abi bu da benim modem konun üzerinden biraz zaman geçmiş ama bilgisayar kurdu nickli arkadaşın yaptığını görünce bana ilham geldi ve hiç kullanmadığım 2 tane işlemci soğutucum vardı. Onları alüminyum yapraklarından söktüm. (Bu iş biraz zor oldu) sonra da ikisini birleştirip 9V'luk bir adaptöre bağladım ve fişe taktım baya hızlı dönüyor ve biraz ses çıkartıyor ama yapacak bir şey yok sonra soğutucuyu modemin altına koydum biraz zaman geçti ve modeme bir dokunayım dedim modem yanıyor sonra düşündüm. Neden bu kadar sıcak diye sonra soğutcularla oynarken bir şey anladım soğutucuların bir tarafı havayı çekiyor diğer tarafı atıyor böyle olduğunu görünce soğutucuyu modemin altına koydum. Ama bu sefer soğutucunun altına da kardeşimin oyuncağının bir parçasını koydum ve bu sefer baktım ki soğutucu havayı çekebilecek kadar yüksekte.

Bi resim de yükleyecektim de resmi sıkıştırdığım halde sürekli bir hata meydana geldi diyordu anlamadım ama anlayan arkadaş varsa yazın lütfen.
Sağlıcakla kalın...

Son düzenleyen: Moderatör:
7 yıl önce açılan konuyu buldum ve tekrardan canlandırıyorum konuyu. :)
Modem ısındığında internete neredeyse giremiyorum. 40 dakika balkonda soğutup taktım ve gerçekten tam kapasite çalışıyor, hız ölçümlerim gayet iyi ve stabil. Ama gün içinde ısınınca kopma, yavaşlama gibi problemler oluyor. Sanırım modeme de ayrı soğutma cihazı almak gerekiyor. :)

7 yıl önce açılan konuyu buldum ve tekrardan canlandırıyorum konuyu. :)
Modem ısındığında internete neredeyse giremiyorum. 40 dakika balkonda soğutup taktım ve gerçekten tam kapasite çalışıyor, hız ölçümlerim gayet iyi ve stabil. Ama gün içinde ısınınca kopma, yavaşlama gibi problemler oluyor. Sanırım modeme de ayrı soğutma cihazı almak gerekiyor. :)

Aynı sorundan müzdarip olup eve ekip çağırdım ve ne göriym, ekip hattı test etti 115Mbit geliyor, modem hava şartlarından dolayı ısındığı için 80Mbit alabiliyor :D.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı