Modemden kablo çekmeden internetten en iyi şekilde yararlanmak

Neixtro

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar modem odama uzak kalıyor ve ailemde kablo çekmeme izin vermiyor. Şu an TP-Link'in Wi-Fi adaptörünü kullanıyorum fakat bozuldu, ara sıra bağlantım kopuyor ve bazen uzun süre algılamıyor. O yüzden yeni bir şey arıyorum. İnternet paketim 25 Mbps'ye kadar download veriyor o yüzden pahalı ürünlere bakmak istemiyorum. 300TL bandında ne önerirsiniz?

Bunu 1 yıla aşkındır kullanıyorum ve bir sorun yaşamadım.
İstersen bunu kulanabilirsin.

Hocam modem uzaktaysa eğer yine de çekiyor mu? Benim bildiğim bu ürünler kablosuz internete bağlanmak icin. Bu ürünü bilmiyorum benim de kablosuz internete bağlanmak için Wi-Fi USB lazımdı bunu alacağım fakat Wi-Fi USB niz varsa eğer sinyal güçlendirici daha iyi olacaktır bence. benim şu an kullandığım Wi-Fi USB modem yanındaysa cekiyor.

Hocam modem uzaktaysa eğer yine de çekiyor mu? Benim bildiğim bu ürünler kablosuz internete bağlanmak icin.

Benimki işde 2.5 oda uzaklığında salonda ve güzel çekiyor ama 5 6 oda kadar uzak mesafedeyse Wi-Fi güçlendirici lazım senin atığın linkteki gibi. Arkadaş kablo çekemiceni söylemiş bende bunu önerdim.

Benimki işde 2.5 oda uzaklığında salonda ve güzel çekiyor ama 5 6 oda kadar uzak mesafedeyse Wi-Fi güçlendirici lazım senin atığın linkteki gibi. Arkadaş kablo çekemiceni söylemiş bende bunu önerdim.

Evet kablo sıkıntısından kurtarıyor fakat modemin konumuda önemli çok uzaksa eğer tam verim alamayacaktir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı