Modeme izinsiz Access Point bağlanmış

1.wps seçeneğini kapatabilirsiniz.
2.Ağı gizleyebilirsiniz. (ismini değiştirip)
3.Erişimi sadece beyaz listeye aldığınız cihazlara tanımlayabilirsiniz.
Wi-Fi isminizi az yede kendine net al falan yapın kim size bağırmaya gelirse kendini belli eder(!) 😀😀

Modemin arayüz kısmının ekran görüntüsünü atar mısınız?
1605198902327.png

1.) Modeme reset atın.
2.) WPS açıksa kapatın.
3.) Şifreyi değiştirin. Password generetorlar var. Oradan özel karakterli en az 16 haneli bir şifre oluşturun. Brute Force gibi bir yöntemle bulunması imkansız gibi bir şey.
4.) Kendi cihazlarınızı beyaz listeye alıp diğer cihazların bağlanmamasını sağlayabilirsiniz.
5.) Modem arayüzü içinde aynı şekilde şifre kombinasyonu uygulayın.
6.) Ekstra olarak modemin yerini değiştirmeyi deneyebilirsiniz.
7.) Son olarak deneme amaçlı modeminizi kablosuz bağlantıya kapatabilirsiniz. Sadece kablolu bağlantı moduna geçirildiği zaman ne oluyor gözlemlemek lazım.

1.) Modeme reset atın.
2.) WPS açıksa kapatın.
3.) Şifreyi değiştirin. Password generetorlar var. Oradan özel karakterli en az 16 haneli bir şifre oluşturun. Brute Force gibi bir yöntemle bulunması imkansız gibi bir şey.
4.) Kendi cihazlarınızı beyaz listeye alıp diğer cihazların bağlanmamasını sağlayabilirsiniz.
5.) Modem arayüzü içinde aynı şekilde şifre kombinasyonu uygulayın.
6.) Ekstra olarak modemin yerini değiştirmeyi deneyebilirsiniz.
7.) Son olarak deneme amaçlı modeminizi kablosuz bağlantıya kapatabilirsiniz. Sadece kablolu bağlantı moduna geçirildiği zaman ne oluyor gözlemlemek lazım.

Teşekkürler hocam deneyeceğim hepsini
@ykH8eqLN @246941 yalnız hocalarım bir şey diyeceğim SSID gizledim şifreyi çok güçlü bir şey yaptım ama o cihaz hala orada bu işte bir terslik var.

Son düzenleme:
Teşekkürler hocam deneyeceğim hepsini
@ykH8eqLN @246941 yalnız hocalarım bir şey diyeceğim SSID gizledim şifreyi çok güçlü bir şey yaptım ama o cihaz hala orada bu işte bir terslik var.
O cihaz sizin evde olmasın hocam :D Şakası bir yana o bağlı olduğu için sıfırlamadan gitmez. Modemi sıfırlayıp yukarıdaki adımları birer birer yapın. Umarım sorununuz çözülür.

O cihaz sizin evde olmasın hocam :D Şakası bir yana o bağlı olduğu için sıfırlamadan gitmez. Modemi sıfırlayıp yukarıdaki adımları birer birer yapın. Umarım sorununuz çözülür.

Ya evet bir an şüphelendim benim evimde mi var diye :D .Hocam peki hangisini resetliyeceğim şu fiberoptik kablonun bağlandığımı yoksa modemi mi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı