Modeme virüs bulaşır mı?

Nasıl yani? Bu kadar da kesin konuşmayınız. Modemler de bir bilgisayardırlar ve işletim sistemi çalıştırırlar. Firmware diye bir şey var. Bu yazılım yerine istediğinizi yapabileceğiniz bir yazılım yükleyip modemin istediğiniz gibi çalışmasını sağlayabilirsiniz. Yapılabilecekler listesi çok uzun.
Bilgili bir kimseye benziyorsunuz efendim. Sizden rica ediyorum PDF ile alakalı sayfamdaki suali cevablandırabilir misiniz?

Hocam bulaşabiliyor modeme, internette az araştırırsanız bulursunuz. Ve hocam bildiğim kadarıyla modemlerin hafızaları var ki?
Evet sosyalde bulaşabildiğini yazmışlar ağ ile dağılan virüsler varmış. Ancak bulaşması çok zormuş, internetin açığından faydalanabiliyorlarmış vs. vs. Modemlerin hafızalarının olması ile ilgili bir şey bulamadım ama, neyse.

Bilgili bir kimseye benziyorsunuz efendim. Sizden rica ediyorum PDF ile alakalı sayfamdaki suali cevablandırabilir misiniz?
Hocam rica ediyorum konu reklamı yapmak yasaktır moderatör arkadaşlar tarafından ceza yiyebilirsiniz. Bunun yerine konuyu öne çıkararak görülmesini sağlayabilirsiniz ama sabah yapın isterseniz bu saatte çok aktiflik olmuyor.

Evet sosyalde bulaşabildiğini yazmışlar ağ ile dağılan virüsler varmış. Modemlerin hafızalarının olması ile ilgili bir şey bulamadım ama, neyse.

Hocam rica ediyorum konu reklamı yapmak yasaktır moderatör arkadaşlar tarafından ceza yiyebilirsiniz. Bunun yerine konuyu öne çıkararak görülmesini sağlayabilirsiniz ama sabah yapın isterseniz bu saatte çok aktiflik olmuyor.
MaşaAllah. Ne güzel. Peki dediğinizi anladım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı