OptimyX
Decapat
İşte soruyorum nasıl oluyor diye bende öyle biliyorum.Bulaşmıyor ki.
İşte soruyorum nasıl oluyor diye bende öyle biliyorum.Bulaşmıyor ki.
Hocam bulaşabiliyor modeme, internette az araştırırsanız bulursunuz. Ve hocam bildiğim kadarıyla modemlerin hafızaları var ki?Hocam bildiğim kadarıyla modemin bir hafızası yok. Nereye bulaşabiliyor tam olarak bilmediğimden soruyorum.
Bilgili bir kimseye benziyorsunuz efendim. Sizden rica ediyorum PDF ile alakalı sayfamdaki suali cevablandırabilir misiniz?Nasıl yani? Bu kadar da kesin konuşmayınız. Modemler de bir bilgisayardırlar ve işletim sistemi çalıştırırlar. Firmware diye bir şey var. Bu yazılım yerine istediğinizi yapabileceğiniz bir yazılım yükleyip modemin istediğiniz gibi çalışmasını sağlayabilirsiniz. Yapılabilecekler listesi çok uzun.
Evet sosyalde bulaşabildiğini yazmışlar ağ ile dağılan virüsler varmış. Ancak bulaşması çok zormuş, internetin açığından faydalanabiliyorlarmış vs. vs. Modemlerin hafızalarının olması ile ilgili bir şey bulamadım ama, neyse.Hocam bulaşabiliyor modeme, internette az araştırırsanız bulursunuz. Ve hocam bildiğim kadarıyla modemlerin hafızaları var ki?
Hocam rica ediyorum konu reklamı yapmak yasaktır moderatör arkadaşlar tarafından ceza yiyebilirsiniz. Bunun yerine konuyu öne çıkararak görülmesini sağlayabilirsiniz ama sabah yapın isterseniz bu saatte çok aktiflik olmuyor.Bilgili bir kimseye benziyorsunuz efendim. Sizden rica ediyorum PDF ile alakalı sayfamdaki suali cevablandırabilir misiniz?
MaşaAllah. Ne güzel. Peki dediğinizi anladım.Evet sosyalde bulaşabildiğini yazmışlar ağ ile dağılan virüsler varmış. Modemlerin hafızalarının olması ile ilgili bir şey bulamadım ama, neyse.
Hocam rica ediyorum konu reklamı yapmak yasaktır moderatör arkadaşlar tarafından ceza yiyebilirsiniz. Bunun yerine konuyu öne çıkararak görülmesini sağlayabilirsiniz ama sabah yapın isterseniz bu saatte çok aktiflik olmuyor.
Modeme bulaşmaz fakat internete bulaşır demek en mantıklısı gibi geldi bana.Arkadaş biri bulaşır biri bulaşmaz karar verin.![]()
Kısaca özeti bu gibi geldi bana da. Öyle deniyor yani.Modeme bulaşmaz fakat internete bulaşır demek en mantıklısı gibi geldi bana.
Fiziksel olarak değil gibi.Modeme bulaşmaz fakat internete bulaşır demek en mantıklısı gibi geldi bana.
Arkadaşlar modeme zararlı bulaşabilir, inanmayan araştırabilir. İyi sosyaller.Fiziksel olarak değil gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.