Modeme virüs bulaşır mı?

Makaleler
49
Merhaba,
Benim dün bilgisayarıma virüs bulaştı. Hemen format attım. Arkasından belki virüs kalmıştır antivirüs programlarının deneme sürümleri ile virüs taraması yaptım. Virüs çıkmadı. Birisi bana ağına sızarlar dedi. Bu ne kadar doğru?

Merhaba,
Benim dün bilgisayarıma virüs bulaştı. Hemen format attım. Arkasından belki virüs kalmıştır antivirüs programlarının deneme sürümleri ile virüs taraması yaptım. Virüs çıkmadı. Birisi bana ağına sızarlar dedi. Bu ne kadar doğru?
Normal bir virüs o kadar teferruatlı yazılmaz. Bence ağınıza sızacak kadar bir virüs yazabilecek kişinin sizin benim gibi normal insanlar ile işi olmaz. Ama siz yine de modemi sıfırlayın.

Modeme bulaşan zararlılar var fakat sanmıyorum sizde olduğunu.

Format sonrası halen format öncesindeki gibi anormallikler yoksa ve sistem temiz gözüküyor ise modemde sıkıntı olduğunu düşünmüyorum.

Eğer var ise uygun firmware güncellemesi ve resetleme ile halledebilirsiniz durumu.

Modeme bulaşan zararlılar var fakat sanmıyorum sizde olduğunu.

Format sonrası halen format öncesindeki gibi anormallikler yoksa ve sistem temiz gözüküyor ise modemde sıkıntı olduğunu düşünmüyorum.

Eğer var ise uygun firmware güncellemesi ve resetleme ile halledebilirsiniz durumu.
Herhangi bir sıkıntı gözükmüyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı