Modemin Yakınlarında Biri Varken İnternetin Kopması

Sametsezgn

Decapat
TTNET'i 3-4 defa aradık ve geldiler, yaptık deyip gittiler her seferinde fakat bu internet hala kopuyor. Modem yukarı katta, oraya birisi giderse ve hareket bile ederse direkt internet kopuyor. Orada birisi Wi-Fi açarsa, internet kopuyor. Bunun nedeni nedir? Yaklaşık 2 haftadır bu sorundan şikayetçiyiz.

Son düzenleyen: Moderatör:
TTNET'i 3-4 defa aradık ve geldiler, yaptık deyip gittiler her seferinde fakat bu internet hala kopuyor. Modem yukarı katta, oraya birisi giderse ve hareket bile ederse direkt internet kopuyor. Orada birisi Wi-Fi açarsa, internet kopuyor. Bunun nedeni nedir? Yaklaşık 2 haftadır bu sorundan şikayetçiyiz.
Hocam modemin yerini değiştirmeyi denediniz mi ?
Farklı modemlerle aynı frekansı kullanıyorsa ki öyledir , sinyal zayıf olduğundan sorun yaşatıyordur. Modemin yerini değiştirin problem kalmaz.

modeme baksen sahibini görmeden internete bağlanmıyor namahrem diyor dokunamazsın bana diyor resmen :D
Sahip yokken geliyor :)
A
Hat değerlerini konuya at bakalım.
Panele giremiyorum ki atayim geliyor 5 saniye sonra gidiyor
Hocam modemin yerini değiştirmeyi denediniz mi ?
Farklı modemlerle aynı frekansı kullanıyorsa ki öyledir , sinyal zayıf olduğundan sorun yaşatıyordur. Modemin yerini değiştirin problem kalmaz.
Wifi çekim kalitesi güzel ve değiştirdim ama bu yer ile alakalı değil ya modem ya kablo anlıyamadım bi geliyor 5 saniye sonra gidiyor
DSL kablosu sağlam mı?
Kopmuştu yeniden bağladık ttnet sorun yok dedi hatta bi tane internet kafeci getirdik baktirdik sorun yok dediler

Sahip yokken geliyor :)
A

Panele giremiyorum ki atayim geliyor 5 saniye sonra gidiyor

Wifi çekim kalitesi güzel ve değiştirdim ama bu yer ile alakalı değil ya modem ya kablo anlıyamadım bi geliyor 5 saniye sonra gidiyor
Modeme reset atın hocam. Ama birisi yanına gidince kesiliyor demişsiniz. Dikkat edin, kesilme anında durup , bastığınız yerde kablo var mı kontrol edin.
Benim 5 yıllık Linksys modemim de sürekli kopmalar oluyordu 1 saate 3-4 kez. Modem alınca sorun kalktı
Giremiyorum ki panele
Giremiyorum derken , panel şifresini mi bilmiyorsunuz ? Modem in altında yazan marka ve modeli söyleyin. Panel şifreleri modele göre default olur zaten. ADSL kullanıcı adı ve şifrenizi biliyorsanız modeme reset atarsanız , modem arayüz şifreside fabrika ayarına döner.

Modeme reset atın hocam. Ama birisi yanına gidince kesiliyor demişsiniz. Dikkat edin, kesilme anında durup , bastığınız yerde kablo var mı kontrol edin.
Benim 5 yıllık Linksys modemim de sürekli kopmalar oluyordu 1 saate 3-4 kez. Modem alınca sorun kalktı
Dostum yazmayi unuttum yukarda smarttv var onu kapatinca geliyor internet ondan kaynakli olabilir mi
Hat değerlerini konuya at bakalım.
konu kilit sorunu çözdüm hepinize teşekkürler arkadaşlar

Dosya Ekleri

• Screenshot_20190209-011105.jpg
    Screenshot_20190209-011105.jpg
    155,6 KB · Görüntüleme: 53
  • Screenshot_20190209-011059.jpg
    Screenshot_20190209-011059.jpg
    189,1 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı