Demek istediğinizi anlamadım.Arkadaşlar merhaba, normal olarak internet bağlatacak bir imkanım yok. Ne önerirsiniz?
Demek istediğinizi anlamadım.
Vınn tarzı bir şeyden bahsediyorum.Demek istediğinizi anlamadım.
Teknik olarak modemsiz internet bağlantısı pek mümkün değil. Nasıl bir veri kullanımı yapacaksın? Hangi amaçla interneti kullanacaksın?
Eğer sadece webde gezinme amaçlı internet bağlantısı kullanacaksan video vb. izlemeyeceksen telefonunu modem olarak kullanıp Hotspot ile işi çözebilirsin.
Video izleyeyim, film izleyeyim, oyun indireyim diyorsan farklı çözümler düşünmek gerek. İmkandan kasıt nedir? Bütçe olarak mı yoksa bulunduğun bölgede alt yapı mı yok?
Superbox alabilirsin.Arkadaşlar merhaba, normal olarak internet bağlatacak bir imkanım yok. Ne önerirsiniz?
Vınn devri geçmedi mi ?Vınn tarzı bir şeyden bahsediyorum.
Vınn paketleri ev internetinden daha pahalı.Vınn tarzı bir şeyden bahsediyorum.
Evet hocam. Bu arada yeni videoyu yükledim. Bı bakabilir misiniz ?Vınn paketleri ev internetinden daha pahalı.
Elbette, izledikten sonra yorumumu yaparım.Evet hocam. Bu arada yeni videoyu yükledim. Bı bakabilir misiniz ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.