@Hangottom istesem saatlik uyarı da verebilirdim. Zaten artık hemen hemen küçük harf hatalarına uyarı süresi olmadan veriyoruz veya mesajı düzenleyip bildirim gönderiyoruz.
@UBerk moderatorume fazla yuklenildi. Gercekten onun yaptiginda bu kadar abartikicak bir şey oldugunu dusunmuyorum ve abartmiyoruz zaten. Ayni fotografi atan baska kisiler de gordum.
Bakın herkes birbirine atıyor. Bu forum ne zamandır var. Böyle zamanlar geldi geçti. Şu an bir gerginlik dönemindeyiz. Bunu tartışarak değil birbirimize kenetlenerek aşarız. Şimdi bu yoruma duyar kasmak istiyorsun yazanlar da bunu okusun.
Buna inanırım. Programlama kısmında kod olarak eklenmeyen konuların %90'ından fazlası yazım denetimi kullanılmış şekilde geliyor.
O kodu düzeltmeye uğraşıyordum ama bir yerden sonra saldım. Düzgün atsın diye nasıl kod paylaşılır konusunu atıyorum.
@UBerk moderatorume fazla yuklenildi. Gercekten onun yaptiginda bu kadar abartilacak bir şey oldugunu dusunmuyorum ve abartmiyoruz zaten. Ayni fotografi atan baska kisiler de gordum.
@UBerk moderatorume fazla yuklenildi. Gercekten onun yaptiginda bu kadar abartikicak bir şey oldugunu dusunmuyorum ve abartmiyoruz zaten. Ayni fotografi atan baska kisiler de gordum.
Katılıyorum. O olayda abartılacak bir şey yok. Sanki bazılarında alışkanlık olmuş bazılarında sürekli modlara yüklenmek. Şu şu yaptı demiyorum, üstünüze alının veya alınmayın.