Moderasyon Hakkında Düşüncelerim

Yazılanlara katılıyor musunuz?

• Evet

Oy: 63 87,5%
  • Hayır

Oy: 9 12,5%

• Oy verenlerin toplamı
    72
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bak bu beni gerçekten üzer işte. Adamın moderatör oluşunu kutlamıştım. Onun moderatör oluşunu kutladığım konuyu kirletmemek ve beni cevapsız bırakmamak adına bana özel mesaj yoluyla ulaşmıştı. Bu hareketini gerçekten oldukça içten bulmuştum.

Eki Görüntüle 749714

Bahsettiğim mesaj bu. N'oldu dersiniz? Bu mesajdan yaklaşık 1 gün sonra kendisi birdenbire kayboldu. O zamandır ortalıkta yok. Kendisini buradan da analım efendim. @Jonathan North

Kıymetli birisi. Vakti olmadığı için ayrıldı.

Aklınıza ne geldi Allah aşkına, kullanıcılara iyi davrandığı için azarlanıp, gönderildiği mi? :)

Moderatör alımı yapıldığında ilk günler deneme yanılma olarak geçiyor. Zira kişi saat olarak müsait olsa bile, yorgunluğu kaldıramayabiliyor.

8 olması senin sorunun. @Enes3078 ya da @Bora Dere nasıl 3 haneli çözümlere çıkıyor?
Yanlış okumuşum. @hadwiger pardon. :D
Olay aslında şu şekilde, yazılım konularında sorun çözülüyor ve işaretleniyor. Nedense benim çözdüğüm sorunları raporlasam bile işaretlenmiyor. Yazılım konularına özel bir durum galiba. Sıkıntı değil tabii ki, yardımcı olmak önemli.

Bu hataları yazdığımız bir konu oluşturulursa hata falan kalmaz.
Bunun için yazım düzeltmesini raporlayabilirsiniz hocam. Bir yıldız çıkacaktır, oradan açıklamasını yaparsanız düzelteceklerdir. Böyle böyle bir süre sonra güzel ve kullanılabilir bir hal alacaktır.

Birkaç kişi dışında gittikten sonra geri dönen pek olmadı.
Kimisinin sağlık problemleri, kimisinin özel sorunları bu kısımda temel neden oluyor.
Dediğinizde haklısınız. Bunu UBerk için demiyorum bence işini iyi yapıyor ama moderatörlük için şartlar yetersiz gibi geliyor son zamanlarda. Sizin ve sizin gibi bilgili kişilerin hak ettiğini düşünüyorum ama bazıları cidden olayı suistimal ediyor.

Laf çarpıtıp konuyu kapatanlar, kafayı takınca mesaj yazmaktan bile uyarı verenler, kendi mesajını en iyi mesaj seçenler, en ufak eleştiri olunca kaldıramayıp konuları kapatanlar var. Bunlar bana hiç doğru gelmiyor.

Kıymetli birisi. Vakti olmadığı için ayrıldı.

Aklınıza ne geldi Allah aşkına, kullanıcılara iyi davrandığı için azarlanıp, gönderildiği mi? :)

Moderatör alımı yapıldığında ilk günler deneme yanılma olarak geçiyor. Zira kişi saat olarak müsait olsa bile, yorgunluğu kaldıramayabiliyor.
@akiyorm
Bu kişi hakkında bir yorumunuz var mı?
Kendisi son derece haksız bir şekilde gönderildi.

Dediğinizde haklısınız. Bunu uberk için demiyorum bence işini iyi yapıyor ama moderatörlük için şartlar yetersiz gibi geliyor son zamanlarda. Sizin ve sizin gibi bilgili kişilerin hak ettiğini düşünüyorum ama bazıları cidden olayı suistimal ediyor.

Laf çarpıtıp konuyu kapatanlar, kafayı takınca mesaj yazmaktan bile uyarı verenler, kendi mesajını en iyi mesaj seçenler, en ufak eleştiri olunca kaldırmayıp konuların kapatılması. Bunlar bana hiç doğru gelmiyor.

Agziniza saglik. Gercekten 3 gun icerisinde 6 uyari almisligim oldu. Bana takan bir moderator vardi herhalde. Artik cildirdim birakma karari almistim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı