Gece gece nereden buluyorsunuz böyle konu açacak meseleleri hayret ediyorum. Yoksa yok, ne yapalım şimdi ki? 
Yoksa yok, ne yapalım şimdi ki?![]()
Software yazmışlar. Neden yazılım değil? Direkt ban.Technopat XenForo forum script yazılımını kullanıyor. XenForo'nun yapımcıları Türk değil ki? Gayet normal bir şey.
Pp güzel uymuş.Sitede moderasyon diye Türkçe'de net bir anlamı tanımı yapılmamış bir kelime var ama Türkçe'yi tam kullanamadık diye ban yedik. Mükemmel site.
İşsiz değil, işleri bu. Girdiğin yerin kurallarını okumuyorsan veya Türkçeyi düzgün kullanamıyorsan nu senin problemin.Bu PC düzeltmek için değil başka bir problemde olabilir çözümünü öğrenmek için siteye giriyorsun ama yeni kullanıcısın adminler işsiz gibi ban atıyor.
Sizde bunu yaşadınız mı?
Orayı değiştirirlerse lisans hakları biter ki değiştiremezler çünkü şifreli.Software yazmışlar. Neden yazılım değil? Direkt ban.
Software yazmışlar. Neden yazılım değil? Direkt ban.
Hocam ironi yapıyorum ciddiye almayın.Gördüğüm XenForo kullanan başka Türkçe forumlarda da o kısım İngilizce. Oraya dokunulmasına izin vermiyorlardır, bundan olabilir.
Hocam ironi yapıyorum ciddiye almayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.