Çözüldü Moderatör ayrıcalığı olmamalı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne değişir ki? Gerçekten çözüm ise alacak arkadaş zaten. Boşu boşuna raporu kontrol edeni oyalayacak. Çözüm olayı gerçekten çözüm gereken şeylere veriliyor. Ki böyle teknik destekte falan direkt hak ediyor çözen kişi. gidip de öneri konusunda çözüm görürseniz onu rapor edebilirsiniz.

Konuşmalarınız sürekli başa sarıyor. Pek verim alamıyoruz dediklerinizden. Çözüm hak edecek bir cevap verildi ise moderatör de çözüm alabilir.
Kişinin kendini kayırması gibi bir durum olmayacak bu şekilde. Başka bir moderatör kontrol edeceği için o doğru kişinin (hak edenin) çözümü almasını sağlayacak. Eğer zaten moderatör, sadece moderatör olduğu için haksızlık yapıyorsa seçilen kişi görevini doğru ve hakkaniyetle yapmıyor demek değil midir?

@264523 sayfalardır hep aynı şeyi tartışıyoruz aslında :D Bizim kızdığımız nokta belli, moderatör çözümü alsın. Almasın demiyoruz ancak sadece konuya saniyesinde cevap vermesini doğru ve etik bulmuyorum. Şöyle düşünün: Moderatör konuyu onaylamadan önce zaten konuyu okuyor, farklı bir üye giriyor ve üye okumasını bitirmişken bir bakıyor ki moderatör cevap yazıyor. Burada eşitsizlik var, dile getirmeye çalıştığımız nokta da bu. Umarım @Emre C yapıcı çözüm bulabilir, @Ella Freya'nın dediği gibi de hep aynı şeyleri tartışıyoruz. Daha da cevap yazmak istemiyorum. Eğer istemeden kırdığım kişi varsa özür diliyorum ve hakkını helal etmesini talep ediyorum. İyi geceler, kendinize iyi bakın.

Uygun olmadığını düşündüğün bir çözüm varsa rapor gönder doğrudan onu inceleyelim.

Hocam ilk mesajımdaki konuyu raporladım. Raporum hakkında bildirim gelmedi ve ondan sonra o moderatör mesajını düzenledi. Demek ki rapor aynı moderatöre düşmüş.

Soru olarak açılan konularda mesajlar oylanabiliyor. Bence çözüm pozitif oy önceliğine göre verilebilir manuel olarak verilmesindense. Onun dışında belki de moderatörlük kullanıcı profili adı altında yapılmamalıdır.

Soru olarak açılan konularda mesajlar oylanabiliyor. Bence çözüm pozitif oy önceliğine göre verilebilir manuel olarak verilmesindense.

Doğru mesaj her zaman + oy alacak diye bir durum yok.

Ne değişir ki? Gerçekten çözüm ise alacak arkadaş zaten. Boşu boşuna raporu kontrol edeni oyalayacak. Çözüm olayı gerçekten çözüm gereken şeylere veriliyor. Ki böyle teknik destekte falan direkt hak ediyor çözen kişi. gidip de öneri konusunda çözüm görürseniz onu rapor edebilirsiniz.

Konuşmalarınız sürekli başa sarıyor. Pek verim alamıyoruz dediklerinizden. Çözüm hak edecek bir cevap verildi ise moderatör de çözüm alabilir.
Zaten öyle oluyor.

Yani diyelim ben Ali olarak bir konuya yazdım ve cevabım çözüm. Kullanıcı bunu raporlar ve çözüm verilir. Ben kendim konuyu düzenleyip çözüm vermiyorum.
Kusura bakmayın, moderatör sisteminin nasıl işlediğini moderatör olmadığım için tam bilmiyorum doğal olarak. Fakat burda ki yazışmalarda öyle anlaşılmıyor. Soruyu soran arkadaşta benim dediğime benzer bir şey söylemiş gibi anladım ben.

Eğer AllyFeedon kullanıcısı moderatörde olsa kendi yazdığı mesajı çözüm olarak işaretleyemiyorsa sorun yok. Tekrardan kusura bakmayın.

Son mesajlarda bir arkadaş konuyu moderatör önce okuyor ve önce cevaplıyor diye mesaj gördüm. Bunun içinde moderatörlerin konu açıldıktan sonra 2 dakika mesaj yazamaması gibi bir engel getirilebilir.

Amacım sorunlara çözüm üretmek, kavga etmek yada tarafları suçlamak değil. Bu şekilde herkes mutlu olur.

Konu onaylarken cevap buluyor dedigimiz durum bu:
Eki Görüntüle 1814352
Açıkça yazmış burada Moderator. Biz daha konuyu gormeden kendisi diger konulari bosverip o konunun cevabini bulma cabasina girmis, bu kisi hala bu isi yapiyor olabilir.
Cozumlerine bakinca ise yaptigi acikca ortada.
Cogunlukla 2. mesaji cozum.
Açıkça "ben daha önce görüyorum konulari" demiş burada, ben daha yeni görüyorum bu mesajı. :D

Doğru, daha önce görüyorsun. Birak da başkaları da görsün.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı