Moderatör ekibinin gereksiz "rapor sistemi yasağı" vermesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Iskenderun

Kilopat
Katılım
1 Aralık 2020
Mesajlar
8.110
Makaleler
1
Çözümler
62
Yer
Iskenderun
Neden bir konuda haksız çıkınca, hemen rapor sistemi yasağı veriyorsunuz? Özür dilemek zor bir şey mi?

Bıktım artık bu moderatör ekibinin saçma sapan hareketlerinden.

Olayı anlatıyorum: Bugün 2 tane konum reddedildi. İkisi için rapor sistemi ile neden reddedildiğini sordum. İkisi için yanıt geldi ama devamı gelmedi. 2. konum için yine rapor sistemi ile neden reddedildiğini sordum. "Tartışma yaratabilir" dedi. Halbuki tartışma yaratacak zerre bir şey yoktu. Konu "komik bulduğunuz kullanıcı adları" idi. Neden reddedildi dedim, 'tartışma yaratabilir" dediler. Yahu bu konu neden tartışma yaratsın?

Dedim ki "tartışma yaratacak bir şey yok, konuyu geri açmanızı rica ediyorum" dedim. Bekledim birkaç dakika, yanıt yok. Yine rapor sistemi ile "konuyu geri açmayı düşünüyor musunuz? Tartışmaya neden olacak bir şey yok." dedim.

Bu sefer ne yaptılar? Rapor sistemi yasağı. Madem bizi dinlemeyip, bize kendimizi savundurtmayacaksınız, o zaman neden "yanlışlık varsa söyleyin" diyorsunuz? Haksız çıkınca cevap yok?

Az aklınızı başınıza alın. Saçma sapan hareketleriniz yüzünden kullanıcılar, artık size karşı soğuyor.

Bir dediğiniz, bir dediğinizi tutmuyor. İşinize geldiği gibi ceza veriyorsunuz. Madem haksız çıkmaya katlanamıyorsunuz, o zaman neden hakkınızı arayın diyorsunuz?

Farkında mısınız bilmiyorum ama, kullanıcılar artık siz ve saçma kurallarla birlikte hareketlerinizden soğuyor.

Bu gereksiz cezaları alan tek ben değilim bu arada. Birçok kişi alıyor.

Kuralların acilen düzenlenmesi ve artık bu saçma, işinize göre yaptığınız hareketlerden vazgeçmenizi rica ediyorum.

@Recep Baltaş, @Ali Güngör kurallarda düzenleme bekliyoruz.
 
Merhaba, Technopat Sosyal'de komik bulduğunuz kullanıcı adlarını etiketleyin tarzında bir konu açmışsınız. Etiketlenen okurlarımız bu konuya etiketlendiği takdirde bu durumdan rahatsızlık duyabilir. Bu yüzden konunuz onaylanmamış.

10 dakika içerisinde üç tane benzer rapor gönderdiğiniz için rapor sistemi yasağı verilmiş. Konunun onaylanmama nedeni açık, rapor sistemi yasağınız da gayet açık. Bir sorun bulunmuyor.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı