Sadece kategori değil. Kategori + denetim olanı da var. Ne bir Süper moderatörün görevi kolay, ne de bir moderatörün görevi kolay.Normal düz moderatör iseniz çok zor sayılmaz. Sadece tek bir bölüme bakıyorsunuz ve belirli bir çalışma saatiniz yok.
Sadece kategori değil. Kategori + denetim olanı da var. Ne bir Süper moderatörün görevi kolay, ne de bir moderatörün görevi kolay.Normal düz moderatör iseniz çok zor sayılmaz. Sadece tek bir bölüme bakıyorsunuz ve belirli bir çalışma saatiniz yok.
Hocam mesaj sayım katılım sürem yetince katılmayı planlıyorum. O yüzden konu açtım.Zordan çok emek ve vakit isteyen bir iş. Yeteri kadar ayıracak zamanınız varsa zorluğuna vs. her şeye alışıyorsunuz. Her işin kendince bir zorluğu var
Ne yapacaksınız moderatör olup da? Başka bir forumda moderatörlük yaptım yıllar önce. Eğlenceli bir yanı yok. Sade üyelik daha iyi.
Olmak zor mu? Pek değil aslında. Yeterli bilginiz varsa, şartlara uyuyorsanız girersiniz. Tabii şartlara %100 uymanız gerekmiyor. Size göre bu şartlar esnetilebiliyor.@BalikŞuşişi Hocam, sizin de fikrinizi almak isterim.
Nasıl moderatör olunur diye bir konu açmıştım, operatörler cevap vermişti. Ben de kurallara baktım.
Moderatör olmak sizce nasıldır, zor mu?
Yoğun saatlere bakınca evet, zor.Hocam boş vaktiniz çok ama iş zor mu, onu merak ediyorum.
En önemli etmen, insan olmak.Peki nasıl moderatör oldunuz? Olmak için bir şey gerekiyor mu?
Tez elden orduları toplayıp savaş mı açacaksınız hocam üyelere?Zor iş bence. Ama moderatör olsam, sosyali dize getiririm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.