Moderatör olmak zor mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Bakkal amca, aslında başvuru yapmıştım. Herhalde uygun görülmedim. Yönetimin takdiri. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum.
Ben de siz istemediğiniz için moderatör değilsiniz sanıyordum. Sizin gibi birisi moderatör olamıyorsa...

Zor mu kolay mı onu bilemeyiz. Çünkü moderatörlerin genellikle çok boş zamanları oluyor ve burada geçiriyorlar. Ancak zahmetli ve emek isteyen bir iş moderatörlük. Zaten yediğim banlar noktalama hatasından dolayı. 1 kere güya spoiler verdim diye 1 saat ban yedim. Ona çok sinirlenmiştim hatta o banı atan kişiye ağız dolusu küfürler etmeyi düşündüm. Bence haklıyım. Bir oyun karakterinin öldüğüne üzüldüğümü söylemiştim. Oyunu söylemek istemiyorum çünkü yine ban yiyeceğim herhalde. Yahu oyun çıkalı neredeyse 1 yıl geçmiş ve çoğu kişi hikayesini gördü. Yani bunun için de ban verilmez yani bence. Ama banlayan moderatörü de empati kurarsam o da haklı. Çünkü o oyunu oynamamış biri varsa spoiler demektir ve oyundan soğur ve bir kısmını bilirse hiçbir heyecanı ve tadı kalmaz.

Technopat Sosyal'in yöneticileri (Sayın Recep Baltaş ve Ali Güngör) olmak üzere bütün eski, yeni ve şu anda bütün Süper moderatörlere, moderatörlere ve bütün Technopat Sosyal üyelerine (Şu anda yazarken üye sayısı 389.682) selam olsun...

Para aldıklarını daha yeni öğrendim. Ben zaten maaşlı çalışanım. Para için başvuru yapmadım. Sadece yardımcı olmak için yaptım. Belki de bu sebeple kabul edilmemiş olabilirim.

Düzenlenip onaylandı ve kimse cevap vermedi tabii ki.

Ben az önce ne okudum? Biri anlatsın 🥵 Çorba gibiydi...

Çok sayıda yerde yetkili oldum, kurucu oldum, moderatör oldum vs. Ama neresi olursa olsun, hangi yetki olursa olsun, yetki zaman ister. Sürekli orayla ilgilenmen gerekir. Boş zamanın oldukça girip bakman, göz gezdirmen gerekir. Moderatörlük veya yetki kolay değil.
Sözlerimi geri alıyorum. Moderatörler para alıyormuş. Girip bakın o zaman. 😁

Alınan ücret çok cüzi bir miktar. 1 ay boyunca her gün 10'luk su almaya bile yetmez :D

Vakit çok önemli, moderatörlük yapanlar gönüllü oldukları için yapıyorlar, aldıkları paranın hiçbir değeri yok.
Sözlerimi geri alıyorum. Moderatörler para alıyormuş. Girip bakın o zaman. 😁

Oldukça yorucu bir iş. Bir de üstüne üstlük karşınızdaki paranoyaklarla uğraşıyorsunuz. Çoğu üyeye göre moderatörler onlara takmış ve ceza vermek için yer arıyor. Bilmiyorlar ki ceza verirken üyenin adına bakacak zaman bile yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı