Ramazan Ö
Hectopat
Sanırım aranızda çok güzel muhabbeti geçmiştir. Bu benim başıma gelse direkt istifa edebilirdim.Başkası onaylamıştı. Onaylandı yani konu.![]()

Sanırım aranızda çok güzel muhabbeti geçmiştir. Bu benim başıma gelse direkt istifa edebilirdim.Başkası onaylamıştı. Onaylandı yani konu.![]()
Ben de siz istemediğiniz için moderatör değilsiniz sanıyordum. Sizin gibi birisi moderatör olamıyorsa...@Bakkal amca, aslında başvuru yapmıştım. Herhalde uygun görülmedim. Yönetimin takdiri. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum.
"Kim onaylayacak?" diye şöyle bir tartıştık uzunca.Sanırım aranızda çok güzel muhabbeti geçmiştir. Bu benim başıma gelse direkt istifa edebilirdim.![]()
Hocam spam olmadan, başvurunuzu ara ara atın. Mutlaka değerlendirilir.@Bakkal amca, aslında başvuru yapmıştım. Herhalde uygun görülmedim. Yönetimin takdiri. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum.
Yazım kurallarına uyan bir kişi makale açınca gelen rahatlama hissi"Kim onaylayacak?" diye şöyle bir tartıştık uzunca.![]()
Ben az önce ne okudum? Biri anlatsınDüzenlenip onaylandı ve kimse cevap vermedi tabii ki.
2009'dan once YouTube kanali nasıl açılıyordu?
İsteyen bu kısmı gecebilir, sorum en aşağıda. Arkadaslar, meraktan bir şey sormak istiyorum. Gecenlerde onceden acip sonra e-posta ve sifresini unuttugum kanal aklima geldi. E-postami unuttumdan baktim da bulamadim sanirim. Telefon numarami eklememistim ama telefon numarami ekledigim baska...www.technopat.net
Sözlerimi geri alıyorum. Moderatörler para alıyormuş. Girip bakın o zaman.Çok sayıda yerde yetkili oldum, kurucu oldum, moderatör oldum vs. Ama neresi olursa olsun, hangi yetki olursa olsun, yetki zaman ister. Sürekli orayla ilgilenmen gerekir. Boş zamanın oldukça girip bakman, göz gezdirmen gerekir. Moderatörlük veya yetki kolay değil.
Sözlerimi geri alıyorum. Moderatörler para alıyormuş. Girip bakın o zaman.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.