Moderatör Skandalı ve Ayrılma Kararım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İlk mesajınızı baştan sona tekrar okuyun lütfen. Kendinizi ben çok muazzam yazarım, yazdıklarımda hata yoktur gibi biri olarak tanımışsınız. Ardından da sanki size kasıtlı yapılmış gibi anlamışsınız. Bir de üstüne bunun yalanlanıp örtbas edileceğini söylemişsiniz.

İnsanların kendini tanıyamaması ne kadar kötü bir durum... Ayrıca bence laflarına dikkat etmesi gereken sizsiniz çünkü üslubumda herhangi bir sorun olduğunu zannetmiyorum elimden geldiğince sizli bizli konuşmaya çalışıyorum...
İlk mesajımı bence sen tekrar oku :) Zaten her yazdığımı en az 1 kez okuyorum dedim. Yazdıklarımda hata yoktur diyorsam yoktur, istersen açar 2000 küsür mesajı tek tek incelersin. Kasıtlı yapıldığını düşünmemin sebebi Technopat gibi bir platformda yetkili olan birinin, kelimenin doğru halini "algılaya mı yorsun" olduğunu düşünmesini tahmin edemememdi. Yani ne diyeyim, buna Türkçe bilgisi çok iyi olmayan biri bile gülecektir. Ayrıca tartıştığım kişinin ceza almaması şaibeli değil mi? Elbette ki hepsi birleşince insan art niyet arıyor.

Neyse, konuyu amacından saptırma ve boşa gerginlik yaratma. He, samimiyetsiz bir şekilde sizli bizli konuşacağına hiç konuşma daha iyi :) Doğal olabilirsin.
 
Ortamı germeye gerek yok. Bir yanlış anlaşılma olmuş. Arkadaşın da gücüne gitmiş. Şahsen benim de gücüme giderdi.
@ShadYaqz dostum tartıştığın konuda haklısın. Hatanın farkına varılmış zaten. Gerekli uyarı yapılmış. @MF'da açıklamış zaten durumu. Bence daha fazla uzatmaya gerek yok. Haklı olduğun belli oldu. Daha önce benimde başıma gelmişti. Ben, "Bize Ulaşın" kısmından bildirmiştim. Çünkü, 1 hafta ceza almıştım. Hemen düzeltildi. Şahsen benimde çok gücüme gitmişti. Fakat hiçbir zaman küsüp ayrılma kararı almadım. "Hatadır", dedim geçtim.
 
Son düzenleme:
Merhaba,

Baktım konuya. Hem ceza almanız hem de moderatörün Türkçe katliamı şaka gibi. Bir daha olmaması için Jira'yı göreve alan Mikail'i uyarıyorum. Technopat olarak özür dileriz.

İyi çalışmalar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@Recep Baltaş arkadaş adına ve diğer arkadaşlar adına teşekkür ediyorum. Umarım bizim başımıza da gelmez. :)
 
Merhaba,

baktım konuya. Hem ceza almanız hem de moderatörün Türkçe katliamı şaka gibi. Bir daha olmaması için Jira'yı göreve alan Mikail'i uyarıyorum. Technopat olarak özür dileriz.

İyi çalışmalar.
Çok teşekkür ediyorum hocam, ilgilenmeniz beni mutlu etti. Dediğim gibi; böyle şeyler Technopat'a yakışmıyor ve bizim gibi insanların şevki kırılıyor. Burası benim kolay kolay vazgeçmek istemediğim bir platform ancak şaka gibi bir ceza yedikten sonra ne yapacağımı şaşırdım.

Cezayı veren arkadaşın Türkçeye hakim olduğunu zaten düşünmüyorum, eğer karar değişikliği yapıp burayı silip atmamaya karar verirsem benden çekeceği var :)
 
Gitmeyeceğinize sevindim. :D Umarım beraber daha iyi konularda, daha çok yardımcı oluruz.
 
Ben cezayı veren kişiyi az çok tahmin edebiliyorum. Ama kesin odur diyemiyorum. Ayrılma kararına gelirsek senin gibi değerli bir üyenin ayrılma kararında haklı doneler olsa da gönlüm hiç razı olmaz. Burada sadece teknik görev yapan moderatörler gelip geçicidir. Katkı sağlayanların mesajları ise her zaman hatırlanacaktır. Ayrılma kararını tekrar gözden geçir derim.
 
Ben cezayı veren kişiyi az çok tahmin edebiliyorum. Ama kesin odur diyemiyorum. Ayrılma kararına gelirsek senin gibi değerli bir üyenin ayrılmasına gönlüm hiç razı olmaz. Burada sadece teknik görev yapan moderatörler gelip geçicidir. Katkı sağlayanların mesajları ise her zaman hatırlanacaktır. Ayrılma kararını tekrar gözden geçir derim.
Recep hocam belirtmiş kimin verdiğini, düşüncelerin için teşekkür ederim dostum, seviliyorsun :)
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı