Artık alışmaya başladım, sonuç kaçınılmazsa zevk almaya bakacaksın demişler neticede.
söz konusu olan başlıkta, yeni nesil laptoların, RAM'lerinin 'genellikle' anakarta gömülü olarak geldiğini belirtip, arkadaşın mevcut RAM miktarının oyunlar için yetersiz olduğunu ve RAM eklemesinin fayda sağlayacağını içeren bir mesaj yazdım. Alt mesajda bir arkadaş mesajımı alıntılayıp, gömülü değil, lehimli geldiğini söylemiş. Sonuç olarak anakarta bağlı, lehimli bir donanım aygıtını, harici bir bileşen olarak çıkartmanın mantığı var mıdır? 8 GB RAM alıp, anakartta 4 GB RAM yerine mi lehimleyecek? Gömen gömmüş işte kardeşim. Moderatör arkadaşımız, hemen yazımın üstünü çizip, yanlış bilgilendirmeden dolayı 4 saat cezayı bana hak görmüş. Benim mesajımı alıntılayıp, beni uyarabilirdi eğer %100 yanlış bir durum söz konusuysa. Kısa bir süre içerisinde düzeltmezsem ya da mesajımı silmezsem, o zaman bana gerekli cezayı versin, en adili bu olduğunu düşünüyorum. Ayrıca yanlış bilgilendirme yaptığımdan bu kadar emin olan bir moderatörün, doğrusunu paylaşması gerekiyor. Geçen hafta benzer bir durum yaşamıştım yine, ılımlı ve anlayışlı bir yaklaşım sergilemiştim. Eğer ben hatalıysam özür dilerim, eğer haklıysam bu sefer moderatörlerin işini doğru yapmasını bekliyorum.
Konu;
www.technopat.net
Konu;
DDR4 4 GB RAM'a 8 GB RAM eklemek
Gençler bende Lenovo İdeaped 320IKB var(modelini istiyenlere 5 6 civarı atarım). Benim bilgisayarda RAM slotları 2 tane. Ben de 4 GB RAM var. Bilgisayarın arkasını açtım, ama RAM çıkartılmıyor. Anakart ile bağlı sanırım. Bir türlü çıkartamadım. Tek bir slot boş. DDR4 8 GB RAM daha alsam CS:GO...
Son düzenleyen: Moderatör: