Moderatörlerin amacı ne?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
14
Yer
Zhenhai, Zhejiang, China
Daha fazla  
Meslek
What am I? - I do not know...
1583076164839.png

Yazım hatam olmamasına rağmen, 3 adet ceza aldım. Mesajlarımda ''...'' koymasaydım anlatmak istediğimi kimse anlamayacaktı. Cidden şaka mı yapıyorsunuz? Ayrıca bu gereksiz cezaları hangi Moderatör verdi? Verirken kelimeleri düzgün okudu mu? Yoksa kin besleyen birisi mi? Bence yönetim kadrosunu tekrar gözden geçirmelisiniz. Kimse bana gözden kaçmış demesin. Defalarca cezayı kimse gözden kaçıramaz. Ayrıca konuma direkt kilit vurmazsanız sevinirim. O Moderatör ile konuşmak isterim.
@Recep Baltaş @Ali Güngör

Son düzenleyen: Moderatör:
Gereksiz ceza verme durumu yok. Yazım hatanın olup olmadığını kendin görebilirsin. Aşağıya bırakıyorum tüm düzenlenmeden önceki halleri. Gözden kaçan bir durum yok, hepsi bilinçli bir şekilde verildi. 3 nokta bile kullanmamışsın. Cezaları ben verdim.

4 mesajın sadece birisinde yazım yanlışı yok, onda da diğerleri gibi iki nokta kullanmışsın. 1 hatayı birden çok yapınca onu bilmediğin anlaşılıyor. Kısa süre olsa bile sen de yaptın moderatörlük. Bu kadarını anlaman gerekiyordu.

Görseller:

ss1.png

ss2.png

ss3.png

ss4.png

Ayrıca 3 noktanın nerelerde kullanılması gerektiğini de bir araştırman gerekecek sanırım. Yoksa maalesef cezalar devam edecek gibi duruyor.

Eki Görüntüle 508340
Yazım hatam olmamasına rağmen, 3 adet ceza aldım. Mesajlarımda ''...'' koymasaydım anlatmak istediğimi kimse anlamayacaktı. Cidden şaka mı yapıyorsunuz? Ayrıca bu gereksiz cezaları hangi Moderatör verdi? Verirken kelimeleri düzgün okudu mu? Yoksa kin besleyen birisi mi? Bence yönetim kadrosunu tekrar gözden geçirmelisiniz. Kimse bana gözden kaçmış demesin. Defalarca cezayı kimse gözden kaçıramaz. Ayrıca konuma direkt kilit vurmazsanız sevinirim. O Moderatör ile konuşmak isterim.
@Recep Baltaş @Ali Güngör
Gün gelir devran döner hocam, hoş geldin.

Yalnız benim anlatmak istediğim kelimelere mecburen ''...'' eklemem gerekiyordu. Bunun ban sebebi olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca yazılarımda herhangi bir hata göremedim? Ufak tefek kelimeler kaçmış evet. Ancak bir kelimeyi hiçbir şekilde bozmadım. O kadar hatalı konular onaylanıyor ve hiç düzeltilmiyor. Ayrıca konuda tek ceza yiyen benim farkındaysanız. O kadar hata yapan insan varken sadece tutup bana ceza verilmiş olmasına ne demeli? Ayrıca Moderatör iken birden fazla noktalama gibi bir kuralın olduğunu da bilmiyordum. O kadar yazan insan var, hiçbirisinin ceza yediğini veya düzeltildiği görmedim.

Raporlarsan düzeltilir. Yan yana iki nokta diye bir noktalama benim bildiğim literatürde yok. Varsa, sen açıklarsan sevinirim.

Ayrıca 3 noktanın nerelerde kullanılması gerektiğini de bir araştırman gerekecek sanırım. Yoksa maalesef cezalar devam edecek gibi duruyor.

Ceza yedikten sonra raporlama yapılamıyor. Bize ulaşın kısmına da yazmıştım, ancak bakılmadığı için böyle bir duruma düştüm. Size iyi bir örnek vereyim, siz birisinin tecavüze uğradığını nasıl anlatırsınız? Tecavüze uğramış. mı? Yoksa Tecavüze uğramış.. mı? Benim anlatmak istediğim kelimeler de böyleydi. Eğer böyle bir yazım yok ise TDK'yı suçlayabilirsiniz. Bunun sorumlusu neden biz olalım? Okullarda da böyle kelimeler kullanılıyor.

Türkçede 2 nokta yoktur, doğru. Ama bunun için de ceza vermezsin yani. 😕

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı