Daha fazla
- Meslek
- What am I? - I do not know...
Ülkenin durumu
Arkadaşlar ülkenin durumu hakkında düşüncem şu. Atıyorum bir yarışmada 5 milyonluk araba kazansak yıllık vergisini ödeyemeyiz. Siz de ülkenin durumunu esprili bir şekilde anlatabilir misiniz maksat gülmek olsun.
Ülkenin durumu
Arkadaşlar ülkenin durumu hakkında düşüncem şu. Atıyorum bir yarışmada 5 milyonluk araba kazansak yıllık vergisini ödeyemeyiz. Siz de ülkenin durumunu esprili bir şekilde anlatabilir misiniz maksat gülmek olsun.
Ülkenin durumu
Ülkenin durumu
Yazım hatam olmamasına rağmen, 3 adet ceza aldım. Mesajlarımda ''...'' koymasaydım anlatmak istediğimi kimse anlamayacaktı. Cidden şaka mı yapıyorsunuz? Ayrıca bu gereksiz cezaları hangi Moderatör verdi? Verirken kelimeleri düzgün okudu mu? Yoksa kin besleyen birisi mi? Bence yönetim kadrosunu tekrar gözden geçirmelisiniz. Kimse bana gözden kaçmış demesin. Defalarca cezayı kimse gözden kaçıramaz. Ayrıca konuma direkt kilit vurmazsanız sevinirim. O Moderatör ile konuşmak isterim.
@Recep Baltaş @Ali Güngör
Son düzenleyen: Moderatör: