Modern Warfare 3'ün yapımı 1.5 yıldan ksıa sürdü iddası!

timssy

Hectopat
Katılım
20 Haziran 2021
Mesajlar
723
Makaleler
1
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Jason Schreier'in haberine göre: Normalde Call of Duty oyunları yaklaşık olarak üç yılda geliştiriliyor. Fakat Modern Warfare 3'ün yapımı bir buçuk yıldan kısa bir sürede tamamlandı. Bu da kötü eleştirileri açıklamaya yardımcı oluyor. Çalışanlar oyunu bitirip yetiştirebilmek için geceleri ve hafta sonları çalıştı.
Ne düşünüyorsunuz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Bu oyunu mu bitirebilmek için geceleri ve hafta sonları çalışmışlar? Katiyen inanmam. Son dakika karar değişikliği ile oyunu Sledgehammer'in devralması sonrasında ortalığın karışması ve yetiştirilmeye çalışılması ihtimali daha güçlü geliyor bana.
 
Normalde bu sene Call of Duty çıkmayacaktı. Ama gaza gelip erken oyun çıkarttılar "zaten bunlar çıkarttığımız her şeyi alıyorlar" diye.
 
MWII'ye ufak bir DLC olarak gelecekti zaten bu oyunumsu. Hatta bu seneyi pas geçip seneye yeni bir Black Ops oyunuyla devam edecekti seri güya.

Her sene çıkıyor FİFA gibi hangi üç yılmış o ?
Her sene çıkıyor da her çıkan oyunu 3 farklı stüdyo geliştiriyor yalnız. Bir sene IW, bir sene Treyarch, bir sene de Sledgehammer Games CoD oyunu çıkarıyor. Bu yüzden 3 sene sürüyor bir CoD oyununun geliştirilmesi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı