[Modifiye] Desk PC Ön hazırlık

Abi bu çizimler gerçekten güzel olmuş.
Neyse bu Desk PC yi Türkiye'de yapan-yapacak olan tek kişi sen değilsin. Conn Bilgisayar şuan yapıyor. CONN Computers | Facebook bu facebook sayfası desk PC nin fotoğrafları var.
Lazım olan parçalarıda artık Türkiye'de satılıyor Bilgisayar - Conn - n11.com buradan alabilirsin.
Eğer birisi bu Desk PC yi almak isterse Conn Single Desk M2 Piano Siyah Masaüstü PC Fiyatı ve Özellikleri - Gold.com.tr buradan alabilir.
Allah yardım etsin.
 
@Abdulhalim Demir, oradaki hiç bir tasarımı neden beğenmedim acaba? Ki hiç tasarım görmedim.

Ancak bu tarz ürünlerin satılmasına sevindim.

Büyük konuşmuş olmayayım ama, ben Desk PC'yi yaptığımda o sayfaya eklersiniz, bu bağlamda örnek gösterilen bir şeyler olmuş olur.
 
@Abdulhalim Demir, Linkini verdiğiniz Desk çok düz. Ayrıca o site yeni başlayanlar için yeterli ürün barındırabilir ancak bana an itibariyle lazım olacak ürünleri barındırmıyor. Yani biraz daha çalışması gerekiyor...
Tabi dükkana destek amaçlı mümkün mertebe bir kaç ürün alacağım.

Mesela bu yabacağım Desk PC'de ayrıca 2 adet daha pompa + 2 adet de radyatör alacağım. Bu alacağım pompa ve RAD.'ları o sitede göremedim.
Almak istediğim Rad. ve Pomp.:
480 Radiator - Aluminum Fins.jpg

BitsPower Pmpa.jpg
 
@er36po Abi sanırım bu sitede istediğin parçaları bulabilirsin.
Kolay soğutma yeni stil at240 radyatör soğutucu pc cpu, gpu,( Türkiye)-Fanlar ve Soğutma-ürün Kimliği:60073695697-turkish.alibaba.com
Pompayı bulamadım ama radyatör dolu dolu var internette. Güvenilir herhangi bir siteden alabilirsin bence.

Abi bu sistem için arıtıcı gerekmez mi, bakteriler için filan?
Borular sıkı bir şekilde kapalı durumda zaten. Eğer açıklık olsaydı bileşenler bozulurdu. Üstelik bakteri kaçsa hatta zehir pompalasa bile sistem hasta olmazki. :D
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı